About

Over mij.

Hi iedereen en welkom op glowtoday.nl!

Ik ben Ilona, en ik ben geboren op 10 December 1998 dus ben ik nu twintig jaar oud. Ik heb een hele grote passie voor beauty. Al vanaf jongs af aan ben ik met beauty bezig. Ik vind het super leuk om producten uit te testen zoals: make-up, crémes, shampoo’s, maskertjes enz. Ik kan daar serieus hele dagen mee bezig zijn. Ook kan ik oprecht genieten van andere blogs, boeken of videos over beauty. Naast beauty vind ik het ook erg leuk om foto’s te maken, te schrijven, lezen en het leven te ontdekken. Daarom ben ik Glowtoday.nl begonnen. Ik kan producten uittesten foto’s maken, en schrijven. Hopelijk kan ik jullie ook advies of tips geven.

Ik heb het in mijn jeugd niet altijd bepaald makkelijk gehad. Soms schrijf ik daar ook wel eens over hier, als een soort uitlaatklep. Ondertussen schrijf ik eigenlijk over van alles. Soms over lifestyle, gezond eten, persoonlijke dingen maar meestal over beauty. Ik hoop dat ik je nu een goed beeld heb gegeven van wat je hier kan verwachten.  🙂

Naast mijn blog en beauty hou ik van goede series op Netflix, goede boeken, een lange wandeling en heb ik periodes dat ik hele dagen aan het gamen ben. Ook ben ik nog eens een enorme kermis fan. Waarschijnlijk hoor je dit niet vaak haha! Ik reis heel Nederland door om de leukste en grootste kermissen te bezoeken. Ook heb ik een YouTube kanaal geheel in het teken van de kermis.

Kortom: Ik probeer zo veel mogelijk te genieten van het leven. Het is al zo kort.

Over Glowtoday.nl

Glowtoday.nl is een beautyblog. Glow Today is begonnen op 2 april 2016. Ik schrijf voornamelijk over lifestyle en beauty. Alles wat ik schrijf, is met een eerlijke mening geschreven. Ik ga dus niet liegen over producten, ik vertel gewoon wat ik vind en wat mijn ervaringen zijn. Ook als het gesponsord is. Ik doe alles helemaal zelf. Ik heb deze website zelf opgestart en ben er zelf mee bezig. Dus ik heb geen personeel of zo die dat voor mij doet. Nope, just me 🙂

 

Ik sta altijd open voor advies, vragen of opmerkingen. Laat dit achter in de comments of laat het weten op een van mijn social media kanalen. zodat ik er iets mee kan doen. Veel leesplezier!

Liefs Ilona ♥

Glowtoday.nl wordt gehost door: Hostnet. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij www.glowtoday.nl en haar gebruikers.