Review: Alcina sensitive facial cream light.

 

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn! (aldus: Alcina)

Alcina is een Duits merk. Gemaakt door dermatologen en wetenschappers. Dit merk wordt vaak gebruikt in kapsalons en schoonheidssalons.

Ik heb vaak last van een vette huid. Dat houd in dat mijn huid heel erg glimt. Ik ga vaak naar de schoonheidsspecialiste om mijn huid gezond te houden. Zij radde mij aan om Alcina te proberen. Ik gebruikte: De Alcina skin clarifying

maar daar wordt mijn huid te droog van. Dus heb ik deze gekregen voor de nacht. Dit kan je uiteraard ook overdag gebruiken.

FullSizeRender-18

FullSizeRender-20

De creme zit een glazen potje. In een potje zit 50ml. De geur is lekker zacht, niet te sterk. Echt een geur die je bij een schoonheidsspecialiste ook ruikt. De crème is licht dus verstopt je huid niet. Hij trekt snel in en is goed uitsmeer baar.

Deze crème is geschrikt voor de gevoelige huid. Hij Hydrateert maar een klein beetje. Hij kalmeert de geïrriteerde huid en hersteld het evenwicht. Ook worden rood heden minder zichtbaar.

Ik vindt deze crème goed werken, ik had eigenlijk wel een kunnen krijgen die iets meer hydrateert. Maar dan weten we dat voor de volgende keer. Heb je problemen met je huid en wil je ook een schoonheidsspecialiste merk? Ga dan langs bij de schoonheidsspecialiste in jou buurt en laat je goed informeren welke huidtype je heb en wat daar bij past. Heb je andere problemen zoals acne? Ga dan naar de huisarts en laat je doorverwijzen naar de dermatoloog. Voor meer informatie over dit merk kan je kijken op: alcina.nl


Deze crème van Alcina is te koop bij de schoonheidsspecialiste of beautysalon voor €22,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: