Review: Alcina skin clarifying fluid.

 

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn! (aldus: Alcina)

Alcina is een Duits merk. Gemaakt door dermatologen en wet
enschappers. Dit merk wordt vaak gebruikt in kapsalons en schoonheidssalons.

Na veel crèmes te hebben gebruikt en nog steeds geen perfecte crème te hebben gevonden, ben ik radeloos naar de schoonheidsspecialiste gegaan. Ik heb een vette huid dus vaak als ik een crème op doe glimt mijn huid heel erg. Ik kreeg deze crème. de crème zorgt ervoor dat mijn huid niet gaat glimmen maar wel beschermd wordt voor invloeden van buitenaf. Deze dag-en nacht crème met allantoïne, zoethout en bisabolol neutraliseert de overtollige talgproductie. De onzuiverheden worden minder en het ontstaan van nieuwe worden tegen gegaan.
FullSizeRender-22

De creme zit in een tube. Dat is hygiënisch en het doseert makkelijk. In een tube zit 50ml. Hij ruikt ongelooflijk lekker fris. De crème is dun, verstopt de huid niet en smeert gemakkelijk uit. Voor gebruik: iedere dag-en nacht gebruiken of 1 keer per dag in combinatie met een andere crème. Mijn huid glimt niet meer en is niet vet. Wel wordt mijn huid droger, dus moet ik voor de nacht een crème gebruiken die meer hydrateert. Ik ben er zeer tevreden over. Het is heel anders dan een gewone crème die je bij de drogist haalt.

Heb je problemen met je huid en wil je ook een schoonheidsspecialiste merk? Ga dan langs bij de schoonheidsspecialiste in jou buurt en laat je goed informeren welke huidtype je heb en wat daar bij past. Heb je andere problemen zoals acne? Ga dan naar de huisarts en laat je doorverwijzen naar de dermatoloog. Voor meer informatie over dit merk kan je kijken op: alcina.nl


Deze crème van Alcina is te koop bij de schoonheidsspecialiste of beautysalon voor: €10,-

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: