Review: Anastasia Beverly Hills | Dipbrow Pomade

Ik heb altijd al problemen gehad wat betreft wenkbrauwen. En ik ben zeker niet de enige! Veel vrouwen hebben problemen met wenkbrauwen en dan met name het tekenen. Je hoeft geen make-up artist te zijn om mooie wenkbrauwen te creëren. De juiste producten kunnen al veel verschil maken.

Omdat het met een potlood nooit lukte, lukte het misschien wel met een gel. Ik kwam uit bij dipbrow pomade van Anastasia Beverly Hills.

Het product zit in een zwart doosje, en daarin een klein glazen potje waar de gel in zit. Er zit 4 gram in het potje. Klink heel weinig maar geloof mij, je kan er heel lang mee doen. Het is misschien even uitzoeken hoe je het het beste kan gebruiken. Zorg dat je een goed kwastje heb om het product mee aan te brengen. Dat scheelt al een hoop!

fullsizeoutput_1fd

Het product is een waterproof gel. Om er mee te zwemmen of te douchen is geen goed idee, maar regen druppels of zweet druppels kan hij zeker tegen! De gel droogt ook heel snel. De gel heeft ook een zeer goed pigment. Dus je hoeft er niet zoveel van aan te brengen. Lekker zuinig in gebruik dus!

img_3569

De gel blijft de hele dag muurvast zitten. Het is ook wat lastiger om het ook weer te verwijderen met make-up remover. Je moet er iets meer de tijd voor nemen. De dipbrow pomade heeft 11 verschillende kleuren. Het is misschien slim om even naar de Douglas te gaan om daar advies te vragen. Het is zo zonde als je de verkeerde kleur koopt… (Voor degene die het afvragen, De kleur die op de foto staat is Ash brown.)

Ik vind dit echt een top product! Man wat blijft het lang zitten! Zelfs in de regen en na een heftige sport sessie. Ook de pigmenten zijn super! Ik had nooit verwacht dat dit zo veel beter zou zijn. De prijs is het zeker waard!


De Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills is te koop bij Douglas voor €29,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.