Review: Andrélon keratine repair anti-klit spray.

Ik gebruikte al jaren Andrélon. Ik ben inmiddels overgestapt naar een professioneel kappers product, maar dat wil niet zeggen dat ik geen andere producten van Andrélon gebruik! Mijn haar raakt snel in de klit. Om dat te voorkomen gebruik ik altijd nog een olie, serum of spray in mijn haar.

 

Keratine is een natuurlijke bouwstof die al van nature in je haar zit. Keratine zorgt voor kracht, flexibiliteit en glans in je haar. De lijn keratine repair van Andrélon is gemaakt om droog en beschadigd haar weer te herstellen. Door gebruik van hitte en door verven beschadig je je haar. Daardoor verliest het keratine. Bovendien bescherm dit product ook tegen hitte van de föhn. Dit product is geschikt voor ieder haartype.

Ingrediënten: 

IMG_2497

Gebruik:

Was je haar met shampoo en gebruik daarna een conditioner. Als daarna je haar handdoek droog is, spray je je haar royaal in en met name in de lengtes. (niet uitspoelen) Borstel het goed door en breng je haar in model. En klaar!

De fles ziet er mooi uit, hij heeft een zeer vrolijke uitstraling. In een fles zit 250ml. Ook de geur ruikt heerlijk! een typische Andrélon geur 😀 hahaha. De andere producten van deze lijn heb ik niet geprobeerd maar alleen al bij deze merk ik verschil. Mijn haar voelt zacht aan, beter doorkam baar, en ziet er gezond en glanzend uit! Het maakt het haar helemaal niet plat of zwaar. Ik gebruik deze niet iedere dag, ik wissel vaak af met andere producten. Ik ben er tevreden over, het is sowieso een product dat ik zou aanraden en zelf nog een keer opnieuw zou aanschaffen. 🙂 🙂 😉


De Andrélon keratine repair is te koop bij de drogist voor: €4,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: