Review: Andrélon | kokos boost

Afgelopen zomer kwam Andrélon met een nieuwe lijn. Namelijk: De Andrélon kokos boost. Een lekkere zomerse shampoo om je haar te verzorgen en een volume boost te geven. Ik had super veel zin om deze producten te testen!

Kokos olie is al een tijdje heel populair. Het is goed voor je haar, huid en om er mee te koken. In de Andrélon kokos boost producten zit veel kokos olie en bevatten geen siliconen, parabenen en kleurstoffen!

Andrélon kokos boost shampoo:

img_0520

De shampoo zit in de standaard paarse Andrélon shampoo fles. In een fles zit 300ml. De shampoo zelf is doorzichtig en ruikt naar een zoete kokos lucht. Hij maakt mijn haar goed schoon en schuimt ook snel. Ik heb het idee dat hij iets te goed reinigt, want als ik na het wassen door mijn haar ga, krijg ik een soort piepend geluid. Verder krijg ik er echt volume door, ook al heb ik lang haar. Ik vind het een fijne shampoo!

(Andrélon kokos boost shampoo: €4,39)

Andrélon kokos boost conditioner:

img_0519

De conditioner zit ook weer een een standaard fles, er zit ook 300ml in. En ruikt net zoals de shampoo. De conditioner maakt mijn haar heel zacht en glanzend. Ik merk door de kokos olie dat ie mijn haar ook echt wel verzorgd. Na het wassen is mijn haar zacht, verzorgd en heeft een gezonde glans met volume! Zeker een aanrader.

(Andrélon kokos boost conditioner: €4,59)

Andrélon kokos boost spray:

img_0518

Tja… Over de spray ben ik niet zo heel erg positief. De spray is bedoeld om het haar te verzorgen en volume te geven. Volgens mij verzorgt ie wel vanwege de kokos olie. Maar ik krijg ontzettend veel klitten in mijn haar, het wordt stug en het voelt als stro aan. Als ik een ander product gebruik heb ik hier geen last van. Ook spuit de spray een beetje raar. In plaats dat het echt ‘sprayt’ krijg je een straaltje waardoor je het niet zo goed kan verdelen in je haar.

(Andrélon kokos boost spray: €4,99)

img_0512

Ik vind de shampoo en conditioner erg fijn. Het verzorgd en geeft wel wat volume. Ook ruikt het heel erg lekker, typisch naar zomer. De spray vind ik in ieder geval niet fijn. Die zal ik niet zo snel meer kopen. Ik vind het wel jammer dat Andrélon niet met een masker uitkwam uit deze lijn. Dat vind ik er wel een beetje bij passen  🙂


De Andrélon kokos boost producten zijn te koop bij de drogist. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.