Review: Andrelon verrassend volume droog shampoo.

Steeds meer mensen gebruiken droogshampoo. Waarom? Omdat het lekker makkelijk is!

De droog shampoo van Andrelon belooft je haar een frisse look te geven met veel volume. Schud de fles goed ongeveer 20cm van het haar af sprayen. Laat twee minuten inwerken en bostel of föhn je haar door.

FullSizeRender-26

Wat vind ik hier van?

Ik heb dit product twee keer gebruikt en ik vind het helemaal niks…. 🙁 Het laat een witte/grijze gloed over mijn haar achter en de volgende dag zitten er witte bolletjes in mijn haar. Ook als ik mijn haar borstel, zit er een gloed in mijn borstel. Wel moet ik hierbij vermelden dat ik zwart haar heb, misschien dat op lichter haar de ‘gloed’ meevalt. Geuren zijn persoonlijk maar ik vind deze behoorlijk stinken. Een soort chemische geur die de hele dag blijft hangen. Hij doet zijn werk en maakt mijn haar ‘schoon’  en geeft volume maar mijn haar word er heel stug van. Het voelt als touw aan. In een fles zit 245ml mij lijkt het dat je er lang mee kan doen. Al heb ik het idee dat iedere droog shampoo dat doet. Ik ben hier helemaal niet tevreden over en zal het niet snel meer kopen. Ik vind dit geen aanrader.


Andrelon verrassend volume droog shampoo is te koop bij de drogist voor: €2,49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: