Review: Aussie miracle droog shampoo aussome volume.

We weten allemaal dat het niet goed is voor je haar om het vaak te wassen. Jammer genoeg word haar snel vet. Daarom is droog shampoo de beste oplossing.

Mijn eerst droog shampoo die ik gebruikte was Andrelon verrassend volume maar die vond ik niet fijn om te gebruiken. Daarom ben ik overgestapt op Aussie. Ook deze belooft een frisse look met volume in het haar te geven.

 

There’s more to life than hair, but it’s a good place to start. – The aussie philosophy.

Aussie heeft drie verschillende droog shampoos. aussome volume, mega instant en colour mate. Ik heb de aussome volume omdat mijn haar snel plat valt. Voor gebruik goed schudden. Daarna met ongeveer 30cm afstand op de aanzet van het haar sprayen even laten inwerken daarna goed uitborstelen. De fles ziet er mooi uit, gewoon lekker simpel. Hij ruikt lekker zoet, beter zoals die van Andrelon. In een fles zit 180ml. In het begin laat hij een witte waas achter, maar als je deze goed uitborstelt of even met je handen door het haar wrijven zie je daar niks meer van. Ik denk dat over het algemeen iedere droogshampoo en witte waas achter laat en dat is vooral goed zichtbaar op donker haar. Verder ziet mijn haar er fris uit, ruikt het lekker en geeft het een volume boost. Dit product is daarom ook prima geschikt om als styling product te gebruiken. Over deze droog shampoo ben ik dus echt wel tevreden.


De aussie droog shampoo is te koop bij de drogist voor: €6,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: