Review: Dr. Van Der Hoog clear skin face wash.

Een tijdje terug was ik mijn verzorgings producten aan het uitzoeken, tot dat ik deze face wash van Dr. Van Der Hoog vond. Hij zat nog voor de helft vol en ik vond het zonde om hem weg te gooien. Dus ging ik hem snel even proberen. 🙂

Reinigt op milde wijze de huid tot diep in de poriën. De 100% zeepvrije samenstelling voorkomt een strak aanvoelende huid. Bevat salicylzuur en bramenblad extract voor een zuiverende werking. – Dr. Van Der Hoog.

Deze face wash gebruik je net zoals alle andere reinigers. Je maakt eerst je gezicht nat en brengt daarna de face wash aan met je handen of met een gezichtsborstel.

De tube vind ik heel mooi. Een frisse uitstraling en duidelijk omschreven wat dit product doet en hoe je het moet gebruiken. In de tube zit 100ml dus kan je er wel even mee vooruit. De substantie is een beetje jelly achtig en transparant. Hij ruikt ook nog eens echt heel lekker.

Ingrediënten: 

Aqua, Coco-glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Salicylic Acid, Zinc PCA, Hamamelis Virginiana Water, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Rubus Fruticosus Leaf Extract, Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Ik gebruikte de face wash 2x per dag. ‘s ochtends en ‘s avonds met een reinigingsborstel. Ik merkte dat mijn huid echt schoon was. Maar dan ook echt schoon. Zonder trekkering of droog gevoel. Na een week of twee was mijn huid wat rustiger geworden qua onzuiverheden. Ook is hij heerlijk fris, wat heel fijn is voor als het heel warm is of als je gezicht verbrand is.

 

IMG_0067

Mijn conclusie is dat ik zeer positief ben over dit product. Helaas is ie nu helemaal op dus is het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Ik vind deze face wash zo fijn omdat hij geen trekkering gevoel achterlaat maar wel grondig reinigt. Ik heb het idee dat hij ook mijn huid verzorgt. Sowieso ben ik een echte dr. Van Der Hoog fan! Dus ik vind dit product zeker een aanrader als je last hebt van onzuiverheden.


Dr. Van Der Hoog clear skin face wash 100ml is te koop bij drogisten voor €5,35

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: