Review: Dr van der hoog hypo sensitive reinigingslotion.

Ik ben heel erg fan van Dr van der hoog. Eigenlijk gebruikte ik alleen de maskertjes maar nu wilde ik ook hun andere producten proberen.

Ik was een tijdje gestopt met tonic, lotion, miccelair water of hoe je het ook wilt noemen, maar sinds een maand ben ik daar weer mee begonnen. Ik was op zoek naar een milde variant en kwam uit bij: Dr van der hoog hypo sensitive reinigingslotion.

De flacon is doorzichtig net zoals de lotion. In een flacon zit 200ml. In de lotion zitten geen kleurstoffen, parfum en alcohol in. Toch reinigt hij je huid mild. Ook verfrist en stimuleert ie de bloedsomloop. Het ingrediënt ‘Echium olie” heeft een herstellende werking en versterkt de huidbarriére. De lotion is geurloos. Gebruik de lotion ‘s ochtends en ‘s avonds op een wattenschijfje en breng daarna dag of nachtcréme aan.

IMG_2970

Ik gebruikte het ongeveer een maand lang. Eerst was ik mijn  gezicht met een facewash en clarisonic en daarna gebruikte ik deze lotion om daarna een crème aan te brengen. Ik merkte dat mijn huid net wat meer schoon was. Ik kreeg er geen onzuiverheden of rode vlekjes van. Het is fijn dat er geen alcohol in zit, want alcohol droogt je huid heel erg uit. Je komt maar zelden een tonic tegen waar geen alcohol in zit. Wat ik wel opmerkte is dat mijn huid een beetje plakkerig werd na het gebruiken van deze reinigingslotion. Maar nadat ik een crème heb aangebracht is dat plakkerige wel weer weg.

Ik ben heel tevreden met deze reinigingslotion. Al heb ik geen gevoelige huid, is ie wel fijn in gebruik en ga ik het sowieso vaker aanschaffen. 🙂


De reinigingslotion van dr van der hoog is te koop bij de drogist voor €8,49

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: