Review: Drops of Youth, bouncy sleeping mask van de body shop.

Dit is het eerste product die ik bij de body shop heb gekocht en ben er heel tevreden over. Deze komt uit de ‘drops of youth’ serie.

Dit is een masker die je aanbrengt voordat je gaat slapen. Dit masker zou je huid ‘jonger’ maken in je slaap. Eigenlijk komt het er op neer dat het een nacht crème is. je brengt het aan voordat je gaat slapen en verwijdert hem niet.

De pot is heel groot, er zit namelijk 90 ml in. Ik vind het jammer dat het niet een een tube zit, dat is hygiënischer. Maar daar hebben ze wel aan gedacht want er zit een spateltje bij om de crème aan te brengen. De structuur is heel ‘bouncy’ als je erin duwt, dan veert de crème terug.  De crème beweert dat al na een nacht slapen de huid gehydrateerd aan voelt. En na slechts twee weken is de huid veerkrachtiger.

Ingrediënten: 

FullSizeRender-8

FullSizeRender-10

Het is een gel achtige crème. Hij ruikt lekker fris. Maar verstopt de huid waardoor ik sneller last krijg van onzuiverheden. Pas op met smeren want als je teveel smeert dan plak je ‘s nachts vast aan je kussen. 🙂 Ik vindt deze crème niet zo heel erg bijzonder. De naam maakt dat hij speciaal lijkt, maar het is gewoon een nacht crème. Ik heb hem niet zolang gebruikt, maar merk niet zoveel verschil behalve dat mijn huid gehydrateerd is. Hij is wel lekker fris en heel fijn voor in de zomer als verkoeling, hij hydrateert goed en maakt de huid soepel. Hij geeft de huid een frisse uitstraling.

FullSizeRender-9


De drops of youth bouncy sleeping mask is te koop bij de body shop voor: €28,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: