Review: Yves Saint Laurent | Black Opium Nuit Blanche

Yves Laurent Black Opium

Ik was geobsedeerd door Lady Million van Paco Rabanne. Maar het was eens tijd voor weer eens iets anders. Yves Saint Laurent heeft in 2014 een nieuwe geur gelanceerd. Namelijk: Opium black. En tot nu toe, behoort Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche tot een van m’n favoriete geuren.

IMG_2447

Het doosje past perfect bij het parfum. Zwart met rosé goud en glitters. In deze flacon zit 50ml. Black opium heeft een mooie flacon, een zwarte fles met glitters, in de fles zit een opening waardoor je het parfum kunt zien. Het flesje heeft een rosé gouden dop. Ik heb het flesje van 50ml.

https://www.youtube.com/watch?v=MPkVSHOacXk

Topnoot: Peer, roze peper, oranje bloesem.

Hartnoot: koffie, jasmijn.

Basis: ceder, vanille, patchouli. 

Sommige zeggen dat ze de koffie geur kunnen herkennen, maar dat is bij mij niet zo. Ik denk dat dat bij iedereen verschillend is.

Ingrediënten:

FullSizeRender-9

YVES SAINT LAURENT stelt u Black Opium voor, zijn nieuwe ROCK CHIC geur. Gevaarlijk hedendaags, Black Opium is met zijn koffie, vanille en oranjebloem bijzonder verslavend. Bezwijk aan deze nieuwe generatie oosters toetje en laat u meenemen in zijn extatische spoor van elegantie en moderniteit.

Gedurft? Misschien. Verslavend, elektrisch? Absoluut.

Dit is een wat zwaardere geur maar niet overheersend. Een typische zwoele geur om mee te verleiden. De geur is een beetje zoetig en ruikt sterk, maar overheerst niet. Het is heel vrouwelijk. Ik vind hem zo lekker ruiken! De geur blijft ook super lang hangen! Ik vind het zelf een perfecte avond geur, maar natuurlijk kan je hem ook voor overdag gebruiken. Ik vind het zeker een aanrader. Probeer het gewoon een keertje uit in een parfumerie. Ik ben in ieder geval verslaafd aan deze geur! 🙂


Black opium van Yves Saint Laurent is te koop bij de parfumerie of online te bestellen.

30ml = €68,50

50ml = €94,50

90ml = €130,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.