Review: Chloé | Love Story Parfum

Chloé Love Story Parfum

Een frisse lichte geur vind ik fijn voor de lente. Niet te zoet en ook niet te zwaar. Love Story van Chloé voldoet aan al mijn wensen.

Als ik bij de Ici Paris ben, weet ik nooit waar ik moet zoeken. Er staan er zo veel! Ik was op zoek naar een lekkere frisse geur voor aankomende lente. Mijn beste vriend had dit flesje uitgekozen. Het viel mij op dat het flesje er heel mooi en vrouwenlijk uit zag. Een glazen flacon met goud en daarboven op een licht roze lintje. Ook het doosje is heel mooi. Het lijkt op een sierraden doosje. In de flacon zit 30ml.

Love Story symboliseert een ongebonden vrouw. De Chloé vrouw. Een statement van vrouwelijkheid. Een vrijheidsverklaring. Een kostbaar juweel gekroond met koel metaal en vergroot door het iconische, geribbelde glas. De ongedwongen vrouwelijkheid van een lintje nonchalant aan de zijkant gestrikt. Het is tekenend voor de moderne en verfijnde Chloé stijl.

IMG_2451

Het is een hele zachte geur, niet zoet. Ook is de geur sterk. En daar bedoel ik mee dat je de geur heel lang blijft ruiken. Echt heel lang. Het is een hele romantische elegante vrouwelijke geur die niet overheersend is. Ruikt ook een beetje naar bloemen maar echt totaal niet zoet.

IMG_2450

Ik heb de eau de toilette en ik vind dat ie net zo lang ruikt als een eau de parfum. De geur neemt wel een klein beetje af in de loop van de dag. Maar dan spray je een klein beetje bij en ruik je weer heerlijk!

Geuren zijn altijd persoonlijk. Maar toch raad ik iedereen aan om even de parfumerie binnen te lopen en een snufje te nemen van dit heerlijke parfum van Chloé. zeker een aanrader! ♥

Love Story Chloé Eau de Toilette. Frisser, bloemiger en sensueler. Pure verleiding, om op de naakte huid te dragen.
De liefdesgeschiedenis van Chloé gaat verder! Het is ochtend in Parijs. Prachtige herinneringen van een onvergetelijk avond. De frisheid van de ochtenddauw wordt belichaamd in het hart van de oranjebloesem.

Het ontwerp van de kostbare flacon met geplooid glas symboliseert solidariteit. Haar liefde!


Love story by Chloé 30ml is te koop bij de parfumerie of online te bestellen voor ongeveer €42,66.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.