Review: Essence forbidden volume rebel mascara.

Eigenlijk gebruik ik geen mascara meer omdat ik wimper Extensions heb. Maar een tijdje terug kreeg ik deze mascara en had ik een pauze met de wimpers. Toevallig is Essence mijn favoriete budget merk. 😉 Sinds februari is de nieuwe lente collectie van Essence 2016 verkrijgbaar bij de drogist.

IMG_2677

Zo goed, het zou verboden moeten zijn! spectaculair volume zonder klontjes. De forbidden volume rebel mascara zorgt voor een nog intenser, direct volume dankzij het speciale design van de vezelborstel met afwisselend kortere en langere vezels. no limit!

Zoals ik al zei, gebruik ik al 2 jaar geen mascara meer vanwege de wimper Extensions. Ik ben ook gewend om lange wimpers te hebben en kan mezelf niet aan zien met mascara. Toch wilde ik mijn ervaring over deze mascara graag delen. 🙂

Het borsteltje heeft verschillende lengtes. Daardoor kan je makkelijk alle wimper haartjes meepakken. Er zit 12ml in het flesje en daar kan je lang genoeg mee doen. Let wel op, dat je mascara na openen maar 3 maanden houdbaar is. Gelukkig is dit geen probleem want de mascara is vrij goedkoop.

IMG_2676

Het duurt best wel lang voordat de mascara droog is. Verder zijn er (zoals beloofd) geen klontjes, ook niet na de tweede laag. De mascara is zeer zwart en geeft een goede dekking. Al is hij niet waterproof, kan hij best wel wat hebben. Ook is ie makkelijk te verwijderen met een reinigings doekje. Verder vind ik niet dat ie iets speciaals heeft.


Essence forbidden volume rebel mascara is te koop bij de drogist voor: €2,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: