Review: Garnier | Micellair Reinigingswater

Garnier Micellair Reinigingswater

Micellair water is heel erg populair. Waarom eigenlijk? Omdat het super makkelijk is om je huid ermee te reinigen. Garnier heeft vier verschillende varianten. Ik heb ze allemaal voor jullie getest. Ik heb het maar op kleur gedaan omdat ze geen duidelijke aparte namen hebben.

Groen

De fles met de groene dop is geschikt voor de gevoelige en gemengde huid. Het heeft een frisse geur. Helemaal niet sterk of zo een beetje neutraal. Eigenlijk gebruik ik micellair water om mijn huid na het reinigen met een facewash een beetje op te frissen. Maar hij verwijdert ook make-up. Zelfs waterproof make-up! Je moet wel een beetje schrobben, maar uiteindelijk gaat het er redelijk snel af. Ik vind hem fijn in gebruik. Ik kreeg er geen onzuiverheden van en geen irritaties, Ook gaat mijn huid er niet van glanzen.

Blauw:

De blauwe fles is ook weer geschikt voor de gevoelige en de gemengde huid, maar dit keer ook voor de vette huid. Voor mij heel fijn want ik heb dus een vette huid. Deze ruikt wat frisser dan de groene. Ik vind deze toch echt wel mijn favoriet. Want echt waar, deze maakt mijn huid heel mooi mat. Ik heb geen last meer van een vette glanzende huid. Helaas ben ik vergeten om deze te testen met het verwijderen van make-up, maar ik geloof dat ie zijn werk hetzelfde doet als de groene. Ik vind deze wel het fijnste om te gebruiken. Omdat mijn huid er mooi mat door blijft.

Roze:

De roze is eigenlijk hetzelfde als de groene. Alleen is deze heel goed geschikt voor de gevoelige huid. Ook ruikt hij hetzelfde. Ook waterproof make-up verwijderen doet ie gewoon goed. Deze kan je ook gebruiken als toner. Hij droogt goed op zodat je geen vette of glanzende huid hebt.

Geel:

Like oh god. Deze ruikt zo lekker! Hier moeten ze gewoon een parfum van maken! Zoals je misschien op de foto kan zien: is de vloeistof doorzichtig en boven in zit een geel/goud olie laagje. Daarom moet je voor gebruik even heel goed schudden. Dan mengt de olie met het water zodat je het product juist kan gebruiken. Eigenlijk is deze alleen geschikt om make-up te verwijderen, maar zoals gewoonlijk gebruikt ik hem ook als toner hahaha. Maar inderdaad, hij verwijdert mijn make-up echt heel goed! Ook waterproof! Veel sneller dan de andere. Hij is best vettig maar na eventjes intrekken droogt ie wel mat op. Ik moet wel toegeven: in de loop van de dag heb ik toch meer last van een glanzende huid dan met de blauwe fles. Ik vind deze niet geschikt als toner (daar is ie ook niet voor bedoeld) maar als make-up reiniger vind ik heb wel erg fijn! Wat ik vaak heb met make-up doekjes, is dat mijn huid er zo schraal van word. En daar heb ik nu ook geen last meer van. Ook word mijn huid er lekker zacht van. 🙂

Mijn conclusie is: Ik vind de blauwe erg fijn. Ik gebruik hem als toner na het reinigen van mijn gezicht met een facewash. De gele vind ik vooral erg fijn om te gebruiken om make-up te verwijderen. Als toner is ie te vettig en vooral voor mijn vette huid.


De Garnier Micellair Reinigingswaters zijn te koop bij de drogist voor: €6,79

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: