glowtoday.nl bestaat 2 jaar! + Winactie!

Hiep, hiep, Hoera! Vandaag bestaat glowtoday.nl 2 jaar! En om dit te vieren, wil ik graag iets weggeven. Om zo ook jullie te bedanken voor het lezen van al mijn artikelen, alle leuke lieve reacties op m’n blog, Twitter, Facebook en Instagram. 🙂 Lees snel verder om te kijken wat je moet doen om dit beauty pakket te kunnen winnen! ♥

Man wat vliegt de tijd! Het is alweer 2 jaar geleden dat ik glowtoday.nl ben begonnen. In deze 2 jaar heb ik ontzettend veel leuke dingen mogen en kunnen doen. Ook heb ik erg veel geleerd. Mijn blog is enorm gegroeid in deze 2 jaar tijd. Maar ook ik als persoon ben erg geroeid. Ik ben jullie allemaal ontzettend dankbaar dat jullie nog steeds al mijn artikelen lezen en voor al die super leuke en lieve berichtjes die jullie mij sturen. Thank you! ♥

Om jullie te bedanken, heb ik een leuk beauty pakket voor jullie samengesteld. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Wat kan je winnen?

 • L’oréal – Triple Active hydraterende en beschermende dagcréme.
 • L’oréal – Triple Active hydraterende nachtcréme.
 • Estée Lauder – Pleasures parfum proefje.
 • Mini haar borstel.
 • The Body Shop – Piñita Colada Fresh Body Sorbet.
 • Elizabeth Arden – Eight Hour cream.
 • ABC Clinic – lippenbalsem.
 • Nivea – voedend honing masker.
 • Nivea – pure & natural intensief hydraterend masker.
 • SmileLab Cosmetics – Advanced Teeth Whitening Strips. (1 strip)
 • Paco Rabanne – Lady Million body lotion.
 • Maybeauty – the incredible pore mask.
 • Maybeauty – the incredible face mask.
 • Maybeauty – the incredible face gel.
 • Sense beauty – blackhead peel-off facial mask.
 • Cien – cleansing mask.
 • Rituals – The Ritual Of Karma sun protection face cream mini.
 • Nivea – Q10 plus anti rimpel serum pearls.
 • Annemarie Börlind – testertjes gecombineerde huid. (reinigingsgel, tonic, dagcréme, nachtcréme)

Hoe kan je dit winnen?

 1. Like mijn Facebook pagina
 2. Volg mij op Instagram
 3. Plaats onder dit artikel een reactie waarom jij dit beauty pakket zou moeten winnen.
 4. Deel dit met al je vrienden!

Spelregels:

*Meedoen kan vanaf 6 april 2018 tot 20 april 2018.

*De winnaar krijgt een privé bericht. De winnaar word niet openbaar bekend gemaakt.

*De winnaar krijgt uiterlijk 23 april 2018 bericht via e-mail.

*Indien de winnaar binnen 3 dagen niet reageert. Word er een andere winnaar uitgekozen.

Veel succes allemaal! ♥

11 Reacties

 1. Gefeliciteerd! 😀 En op naar de volgende gezellige jaartjes! Wat een superfijn verwenpakket heb je samengesteld zeg, super! 😉
  Ik kan zeker wel een verwenmomentje gebruiken dus ik doe graag mee
  Groetje Ilsiee

 2. Gefeliciteerd met je twee jarig bestaan. Ben echt trots op je ik zou graag willen winnen omdat ik echt heel graag alles zou willen testen ook best zou willen laten weten wat ik er van vind. En ik de producten goed kan gebruiken. Ik hoop dat ik win en dat jij nog lang mag doorgaan

 3. Hi! Gefeliciteerd met glowtoday! Wat een onwijs leuk pakket heb je samengesteld! ✨ Ik zou het geweldig vinden om alles lekker te testen en te gebruiken! Binnenkort beginnen mijn examens dus wat is er nou beter dan af en toe een lekker maskertje tussendoor om te relaxen!

  Liefs Milou!

 4. Gefeliciteerd met glowtoday!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik een hele moeilijke huid heb en ik hoop dat deze producten me goed kunnen helpen!

 5. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag dit beauty pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Geliket & gedeeld & Insta)

 6. Proficiat! Je hebt echt euke dingen uitgekozen voor dit pakket! Het lijkt me leuk om allemaal verschillende producten uit te proberen en te zoeken wat voor mij past! Bedankt voor deze leuke kans!

 7. Hey
  Gefeliciteerd met je blog, je leuke Instagram en Facebook pagina. Het lijkt mij super om het pakket te winnen om zo eens nieuwe producten te kunnen testen.
  Met mijn zeer vervelende huid en talloze producten die ik al geprobeerd hen en zonder resultaat, zakt de moed mij soms in de schoenen om mij weer aan iets nieuws te wagen.

  Grtjs
  Nadia

 8. Van harte gefeliciteerd!! Zo leuk om te zien hoe iemand zo snel kan groeien op social media. Je bent echt een inspiratie voor mij! Super gaaf dat je zo’n pakket hebt samengesteld om iets terug te doen voor je volgers. Dat waardeer ik echt. En in het pakket zitten veel te leuke dingen dus natuurlijk doe ik mee! Heel veel liefs
  Nynke v/d Wal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.