Review: Glycerona classic hand créme.

Ik kende dit product al heel lang omdat mijn moeder dit altijd gebruikte. Ik was laatst in de winkel om te zien of ze Glycerona nog verkochten. En ja hoor.. Ze hadden hem! Ik heb hem gelijk aanschaft om hem nog eens te proberen. 🙂

Ingrediënten:

Aqua, Urea, Ethyl­hexyl Ste­a­ra­te, Is­o­p­ro­pyl pal­mi­ta­te, Ce­tyl Al­chol, Gly­ceryl ste­a­ra­te SE, Gly­ce­rin, Di­me­thi­co­ne, Gly­ceryl Ste­a­ra­te ci­tra­te, Phe­noxy­et­ha­nol, bu­ty­rosper­mum par­kii but­ter, par­fum, car­bo­mer, al­lan­toin, pan­the­nol, to­cophe­rol, he­li­an­thus annuus seed oil, te­tra­so­di­um, imi­no­di­suc­ci­na­te, me­thyliso­thi­a­zo­li­n­o­ne, so­di­um hy­droxi­de.

Hoe ruikt hij?
Zoals de vertrouwde geur van Glycerona. Ik kan de geur niet omschrijven maar het is niet overheersend.

Hoe lang blijf je de geur ruiken?
Niet zo lang. Een uurtje of twee.

Hoe is de substantie?
dik en een beetje vettig.

Trekt hij snel in?
Ja. Maar laat een vettig laagje achter.

Voor welk huidtype te gebruiken?
Voor de droge, ruwe, schrale huid. Ook tegen kloofjes.

Verzorgt dit product goed?

Ja. Hij maakt de handen heel zacht en gehydrateerd.

Hoe lang doe je ermee?

Heel lang. In een tube zit 100ml.

IMG_2579

Ik vind het een fijne hand crème. Ik heb afgelopen winter hele erge droge handen gehad en Glycerona heeft mij zeker geholpen om mijn handen weer te herstellen! 😉


Glycerona classic hand créme is te koop bij de drogist voor €1,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: