Review: Guhl | Rijke Voeding

Maskertjes voor het haar vind ik helemaal geweldig. Want mooi gezond haar vind ik heel belangrijk. Wie nou niet? Laatst kwam ik bij Guhl terecht. En ik wilde het maskertje graag proberen in combinatie met de shampoo en de conditioner. Dus vandaar de hele review. Enjoy!

Guhl rijke voeding shampoo:

De shampoo ruikt lekker fris, naar bloemen. Misschien iets te sterk  voor een shampoo maar het ruikt wel heel lekker. Hij is een beetje te vloeibaar waardoor je al snel ‘uit schiet’ wat natuurlijk erg zonde is. Hij maakt mijn haar goed schoon. Maar wel wat droger.

 

Guhl rijke voeding conditioner: 

De conditioner heeft precies dezelfde geur als de shampoo. Het lijkt wel of de conditioner iets minder sterk ruikt dan de shampoo. Ik gebruik de conditioner na het wassen en laat het een paar minuten intrekken. Daarna voelt mijn haar zacht aan en is het makkelijker door kambaar.

Guhl rijke voeding intensive repair masker:

En het leukste van alles is natuurlijk het maskertje! Het maskertje heeft weer precies dezelfde geur als de shampoo en de conditioner. Dit keer ook weer wat zachter. Het is een dikke substantie waardoor je het makkelijk in je haar kan verdelen. Er staat dat je het masker minimaal 3 minuten moet laten intrekken, maar ik vind het fijner om dat langer te doen. 15 minuten of zo. Daarna is mijn haar weer heerlijk zacht en glanzend. En is het niet meer droog. ♥

 

Ik vind de producten erg fijn. Vooral het masker is echt wel mijn favoriet. De shampoo en conditioner vind ik niet zo heel erg speciaal, maar in combinatie met het masker maakt het mijn haar echt super zacht, glanzend en goed door kambaar. Ik denk niet dat ik de shampoo en conditioner blijf gebruiken. Het masker zeker wel. 😉


Guhl rijke voeding shampoo: €6,99

Guhl rijke voeding conditioner: €6,39

Guhl rijke voeding masker: €9,99

Deze producten zijn verkrijgbaar bij een drogist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: