Review: Indola | Hydrate Bi-Phase Conditioner Spray

De gene die mij goed kennen, weten dat ik al een tijdje ben overgestapt op kappers producten. Ik haal mijn producten bij mijn kapper die heel veel verschillende Indola producten verkoopt, dus moet ik natuurlijk alles een keertje uitproberen. 🙂

Ik heb mijn haar jaren lang gebleekt, waste ieder dag mijn haar en iedere dag ging de stijltang erin. Mijn haar is dus wel een beetje beschadigd. Daarom ben ik opzoek naar producten die het beste uit mijn haar kunnen halen.

Indola Innova Hydrate Bi-Phase Conditioner Spray is een conditioner spray speciaal voor droog haar. Deze vochtinbrengende conditioner bevat essentieel bamboe extract en voedt het haar tot diep in de vezel waar het de natuurlijke vochtbalans herstelt. Indola Innova Hydrate Bi-Phase Conditioner Spray maakt het haar glad, glanzend en laat het zijdezacht aanvoelen. Door de conditioner spray wordt het haar beter behandelbaar en fijn doorkambaar. – Indola.

De conditioner zit in een fles met een spuit flacon, zo kan je makkelijk doseren. In een fles zit 250ml. De spray bestaat uit 2 lagen. misschien kan je het zien als je heel goed in het flesje kijkt. Daarom moet je voor gebruik heel goed schudden zodat de ingrediënten goed verspreiden. Ten eerste vind ik de fles een mooie frisse uitstraling hebben, Ook ruikt hij heerlijk naar zomer.

Je gebruikt de spray op nat of handdoek droog haar. het is de bedoeling om hem niet uit te spoelen. Voor dagelijks te gebruiken.

Wat ik merk nadat ik hem in mijn haar heb gesprayd, is dat mijn haar gelijk super zacht en glanzen is! Ook is mijn haar makkelijker doorkambaar. Dat allemaal zonder dat ie je haar vet maakt.

Mijn conclusie is dat ik dit een hele fijne spray vind! Het maakt mijn haar zacht en glanzend zonder dat ie vet of zwaar maakt. Door de geur ruikt ie lekker zomers. Een zomer favoriet dus!


De Indola Innova hydrate bi-phase conditioner 250ml is te koop bij de kapper of online te bestellen voor: €9,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: