Review: Indola repair shampoo en conditioner.

Ik was laatst langs de kapper gegaan om de puntjes te laten knippen. Nu moeten jullie weten dat ik vroeger vaak mijn haar gebleekt heb en veel de stijltang heb gebruikt, mijn haar is dus erg beschadigd.

FullSizeRender-11Ik klaagde hierover bij mijn kapper en zij zei dat inderdaad de punten beschadigd zijn. ze gaf mij de tip om deze shampoo en conditioner te gaan gebruiken. Ik weet dat een kappersproduct altijd beter is dan producten die je bij de supermarkt of drogist haalt, maar kappersproducten zijn best prijzig en dat was de rede dat ik niet snel die producten aanschaf. Ik vertelde dat ik een week doe met de shampoo van Andrelon en dat ik iedere dag mijn haar was. Dat mocht ik niet meer doen! Ze leerde me hoe ik mijn haar het best kon wassen en zei dat ik minimaal 2 maanden met deze shampoo moest doen. Ik twijfelde maar overwoog het…

Deze shampoo en conditioner is bedoeld voor beschadigd haar. Er staat dat je het iedere dag kan gebruiken maar dat zou ik afraden. Hij reinigt en hersteld het haar. Deze shampoo bevat gehydroliseerde keratine. Door de drie dimensionale werking hersteld hij actief de schubbenlaag, haarvezel en de matrix van elk haar. En maakt het haar glanzend, sterk en gezond. De conditioner is vanzelf sprekend het zelfde als de shampoo maar maakt het haar glad en doorkambaar. Gebruik de conditioner na het wassen op handdoek droog haar en laat het ongeveer twee minuten intrekken.

Ingrediënten en de gebruiksaanwijzing van de shampoo:

FullSizeRender-13

Ingrediënten en gebruiksaanwijzing van de conditioner:

FullSizeRender-12

Nu ik de was techniek toe paste die mijn kapper vertelde, merkte ik dat ik er inderdaad langer mee kan doen dan normaal, ik heb ze al zes weken en er zit nog genoeg in! Ook was ik mijn haar maar twee keer per week in plaats van iedere dag en maak ik gebruik van droog shampoo tussendoor. Daardoor merk ik dat mijn haar minder snel vet wordt. Mijn haar is niet meer zo droog als dat ik iedere dag waste en lekker zacht. Hij ruikt ook nog eens heel lekker, net of je net terug komt van de kapper!  Mijn haar is veel minder stug en super glanzend en gezond zoals het ook op de verpakking staat. Ik merk echt wel verschil! Ik ben blij dat ik het toch overwogen heb om een kappersproduct te nemen.

Meer weten over de producten van Indola? Kijk dan even op: indola.com


Indola shampoos, conditioners en andere producten zijn te koop bij een kapper of te bestellen via internet. Ik heb ongeveer €25,- voor betaald maar het verschilt natuurlijk waar je het koopt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: