Review: Jeffree Star cosmetics | x Manny MUA velour liquid lipstick – I’m Shook.

De velour liquid lipsticks van Jefree Star stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Maar toen deze limited edition uit kwam, kon ik het niet meer uitstellen. Ik bestelde de velour liquid lipstick in de kleuren i’m shook en daddy die in samenwerking is gemaakt met Manny Mua.

De verpakking ziet er super mooi uit! Het is een zwart doosje. Het geeft een soort holografisch effect met bepaald licht. Ook staat er op het doosje duidelijke informatie zoals de ingrediënten.

De velour liquid lipstick zit in een glazen flesje met een zwarte dop. De lipstick heeft niet echt een geur. De velour liquid lipstick is super makkelijk om aan te brengen. De lipstick heeft een zachte applicator die net groot genoeg is om snel en makkelijk aan te brengen. De lipstick glijd echt over mijn lippen heen. Ook brengt de lipstick egaal aan. Ik wil je als tip meegeven om je lippen eerst goed te scrubben en zorg dat ze gehydrateerd zijn. Anders heb je kans op velletjes die erg opvallen als je de lipstick op hebt. Als ik de velour liquid lipstick eenmaal heb aangebracht, droogt ie snel en mat op. Het voelt alsof ik niks op mijn lippen heb, het plakt niet en mijn lippen voelen ook niet droog aan.

De velour liquid lipstick blijft echt uren lang zitten! Ook na een maaltijd blijft de lipstick zitten. Hij geeft wel een beetje af maar zeker niet te veel! Ik vind het echt een super mooie kleur!

Ik ben erg onder de indruk van de Jefree Star velour liquid lipstick. Ik had echt niet verwacht dat ie zo lang zou blijven zitten. Hij brengt super mooi en makkelijk aan. En de kleur vind ik ook erg mooi. Ik denk dat deze lipstick wel een van mijn favoriete lipstick is. ♥

Ik heb deze lipstick gekocht bij TheMakeUpSpot.nl Dit is een Nederlandse webshop die sinds kort officieel verkoop punt is van Jefree Star cosmetics. Je kan de lipstick natuurlijk ook bij Jefree Star zelf bestellen op www.jeffreestarcosmetics.com waarschijnlijk zal je hier douane kosten over moeten betalen.


Jefree Star Velour Liquid Lipstick is tijdelijk te koop bij TheMakeUpSpot voor: €20,95 (exclusief verzendkosten)

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.