Review: Jeffree Star cosmetics | You.Better.Work Velour Liquid Lipstick summer collectie 2017.

Een paar weken geleden kwam Jeffree Star met de zomer collectie uit. Het bestaat uit een paar highlighters, lip scrubs en natuurlijk nieuwe lipsticks. De Velour liquid lipsticks komen in een mooie collectie namelijk: You.Better.Work. Ook zijn de lipsticks los verkrijgbaar. Maar damn, wat was ik benieuwd naar deze collectie. Vandaag een review van de velour liquid lipsticks! Lees je mee?

Voordat ik begin: Dit is een limited edition en is dus TIJDELIJK te koop. Wil je graag iets hebben van deze collectie, raad ik je aan om snel te bestellen.

De Velour Liquid lipstick collectie komt uit met acht nieuwe lipsticks. Die zijn apart te koop of in een bundel. De bundel vind ik echt prachtig! Het komt in een mooie rosé gouden doos met het Jeffree Star logo erop. De verpakkingen van de lipsticks zijn zilver met roze letters. Erg mooi gedaan.

Laten we beginnen met de review van alle kleuren!

Butt Naked:

De lipstick ‘Butt Naked” is erg licht van kleur, zoals de naam eigenlijk al zegt. De lipstick heeft geen geur en is makkelijk aan te brengen. Ik vind wel dat de lipstick erg vloeibaar is, maar dat geeft geen problemen met het aanbrengen. Hij droogt vrij snel op en plakt niet. De lipstick heeft twee laagjes nodig en dan geeft hij volledige dekking. Dit is een matte lipstick. De kleur vind ik erg mooi maar staat mij totaal niet! Ik heb een licht getinte huidkleur en ik denk dat deze kleur het mooist staat bij een erg lichte huid.

Calabasas:

De kleur “Calabasas” is bij vele een favoriet, zo ook bij mij. 🙂 Het is een vrij donkere kleur. De kleur heeft een rode/paarse tint. Dit is een matte lipstick. Ook deze lipstick heeft geen geur. De lipstick is minder vloeibaar als Butt Naked. Maar brengt zeker niet stroef aan. Hij droogt snel en plakt niet. De lipstick blijft super lang zitten en lijkt er maar niet af te slijten haha! Deze lipstick laat zeker mijn hart sneller kloppen! ♥

Venus Flytrap:

Venus Flytrap vind ik toch echt wel de raarste kleur die ik ooit gezien heb. Ik vind hem prachtig, maar zeker niet een kleur die ik ooit zou dragen. Hij is leuk voor een feestje en misschien om te gebruiken bij lipart. Deze kleur doet mij namelijk denken aan… Shrek! hahaha! Maar goed, De lipstick heeft ook weer geen geur en de substantie is normaal. Dit is een matte lipstick. Deze kleur heeft best weinig pigment. Twee laagjes geeft meer dekking. Hij voelt niet droog aan en plakt niet. Ook geef de lipstick niet af. Niet een kleur die ik zou kopen, maar ik vind ’em wel vet!

Family Jewels:

De kleur Family Jewels is een donker bruine kleur. Ik vind hem erg mooi, maar ik vind hem meer bij de herfst en winter passen. Vreemd dat deze kleur dan in de zomer collectie zit. Deze lipstick heeft geen geur en de substantie is normaal. De dekking is ontzettend goed, na een laagje heb je al genoeg. Ook deze droogt erg snel en plakt niet. Dit is een matte lipstick. Hij geeft wel een beetje af. Deze lipstick word een van mijn favorieten voor in het najaar.

Hunty:

De lipstick Hunty is geurloos en heeft een normale substantie. Hij is erg licht van kleur en staat mij dus ook niet zo goed. Ook is dit weer een matte lipstick. De dekking is echt geweldig! Deze lipstick zou de wat lichtere huidjes wat beter staan. Het is een nude/bruine kleur. Wel erg mooi. Maar helaas niks voor mij.

You.Better.Work:


Wauw! Naar deze kleur was ik erg benieuwd. Ik vind de kleur er zo mooi uitzien op foto’s. Laten we eens kijken! De lipstick ruikt heel licht naar vanille. De kleur is in het echt ook super mooi! Hij lijkt een beetje op Heroine van Mac cosmetics. Helaas is de substantie wat dikker waardoor het erg stroef aan brengt. Deze lipstick geeft wel een mooie dekking. Het is best een felle kleur bij fel licht, dus hou daar even rekening mee. Verder denk ik wel dat dit een van mijn favorieten word.

Flamboyant:

Kijk! Dit is pas een zomers kleurtje! De kleur Flamboyant lijkt mat te zijn met een metallic laagje. Hij glanst dus niet, maar je ziet wel een soort van glittertjes. Wat echt een trend is de laatste weken. Het is een prachtige roze kleur en het doet mij dan ook echt denken aan de zomer. De geur van de lipstick is erg zoet en ruikt naar snoepjes. Hij brengt makkelijk aan, het glijd over mijn lippen. Als de lipstick is op gedroogd, voelt het fijn aan en worden mijn lippen niet droog. Ik vind het echt een mooie lipstick voor de zomer.

Candyass:

And last but not least, Candyass! Candyass is ook een favoriet kleurtje bij vele. En dat snap ik ook wel want deze kleur is Ge-wel-dig! Wauw, echt, dit is een roze kleur met een chrome finish! Ook chroom is de laatste tijd een trend. Het begon bij de nagels, maar je ziet het nu ook al wel in de make-up. Wat ik natuurlijk helemaal fantastisch vind! De lipstick ruikt weer erg zoet naar snoepjes. Hij is wat dikker qua substantie, maar brengt enorm makkelijk en fijn aan. Hij plakt niet en voelt niet droog aan. Dit is zeker een nieuwe favoriet van mij! Hij is prachtig!

Hier nog een foto van de swatches. Van links naar rechts: Candyass, Flamboyant, You.Better.Work, Hunty, Family Jewels, Venus Flytrap, Calabasas, Butt Naked.

De kleuren zijn prachtig. Ze staan mij niet allemaal, maar ik vind ze wel mooi. Ook leuk dat er voor iedere huidskleur een kleur bij zit die echt wel zou staan. Venus Flytrap is een kleur die ik nooit zou dragen, maar die misschien wel leuk kan zijn voor een feestje of te gebruiken voor lipart. Mijn favorieten zijn: Candyass, You.Better.Work en calabasas. De lipsticks zij ook van goede kwaliteit. Ze hebben niet allemaal dezelfde substantie en pigmentatie, maar als je eenmaal onder die knie hebt hoe je ze moet gebruiken, krijg je ontzettend mooie resultaten. Ik ben weer erg onder de indruk!


De You.Better.Work Velour Liquid Lipstick summer collectie 2017 is te koop bij TheMakeUpSpot of Jeffree Star Cosmetics voor €110,- ~ $105,- 

Ook zijn de lipsticks los verkrijgbaar voor: €20,95 ~ $18,- per stuk.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *