Kerst nagels 2018 inspiratie.

Ieder jaar is het weer zo ver. De kerst nagels crisis. In de maand december willen we allemaal de mooiste kerst nagels! Maar met al die kleurtjes, glittertjes en technieken is het soms best even lastig om te kiezen. Ik volg een paar nagelstylistes op Instagram en daarom vandaag een inspiratie voor de kerst nagels. Enjoy!

Dit jaar zie ik rood erg vaak terug komen. Ook glitters doen het dit jaar goed. Ik hou van opvallende stiletto nagels. Niks is mij te gek met kerst. Rood, groen en glitters zie ik dit jaar veel terug.

Natuurlijk houd niet iedereen van zulke drukke nagels. Daarom heb ik wat neutralere nagels uitgezocht. Ook hier zie ik weer veel rood, groen en glitter. Babyboom of een mooie nude kleur kan ook erg mooi zijn tijdens de feestdagen.

Zoals je ziet, voor ieder wat leuks. Van een naturel look naar een extreme look. mocht je nog kerst nagels willen en dit door een salon of nagelstylist willen laten doen, raad ik je aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Nagelstylistes en salons zitten nu erg vol vanwege de extreme drukte ivm met de feestdagen.

Mocht je het zelf leuk vinden om je nagels te doen, heb ik hier wat mooie kleuren voor je uitgezocht die erg mooi zijn deze kerst.

Can’t stop her in copper van Essie
Off Tropic van Essie
Hear Me Aurora van Essie

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: