Review: L’oreal Paris | Nude magique BB cream

L'oreal Paris Nude magique

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede BB cream. Omdat ik niet van foundation hou, maar wel een beetje dekking wil. Na veel zoeken en reviews lezen van anderen, ben ik naar de Etos geweest en werd ik daar goed geholpen. Ik kwam uit op de L’oreal Paris Nude magique BB cream.

BB staat voor ‘blemisch balm’ Dat houd in dat het een mix is tussen een dekkende foundation en een verzorgende crème. Al vind ik niet dat deze BB cream dat doet. Hij hydrateerd wel en beschermd met een SPF 20. Dus niet zo heel erg hoog. Hij geeft wel een goede dekking en ziet er natuurlijk uit! De crèmes zijn te koop in twee verschillende variante: fair en medium. Al vind ik dat de crèmes een beetje aanpassen aan je eigen huidkleur.

FullSizeRender-37

De creme zit in een tube. Daardoor makkelijk aan te brengen en hygiënischer. Er zit 30ml in de tube. De crème is lichtgrijs/wit. Er zitten micro pigment bolletjes in de crème die het pigment afgeven. Het is wel handig om onder de BB cream een dagcréme aan te brengen voor extra bescherming en verzorging.

FullSizeRender-36

Maar wauw!! Wat een product zeg!De L’oreal Paris Nude magique BB cream voldoet echt aan alles wat ik van een BB cream verwacht! Al heb ik zelf een vette huid, maakt deze crème absoluut niet vettig. Mocht het nodig zijn kan je hem altijd nog af poederen. Hij heeft een matte finish.

Ik vind dit product zeker een aanrader. Ik denk dat dit voor iedereen wel geschrikt is. Het is niet een echte BB cream, maar wel een beetje verzorgend. Ik krijg ook geen last van onzuiverheden terwijl ik dat met een echte foundation wel last van heb. Een top product dus!! 😉


De Nude magique BB cream van L’oréal Paris is te koop bij de drogist voor: €14,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.