L’oréal Botanicals | Argan & Safflower

L'oréal Botanicals Argan & Safflower

Het is nu een tijdje geleden dat L’oreal Paris met een nieuwe haar verzorgingslijn kwam. Ik was super benieuwd naar wat de L’oréal Botanicals Argan & Safflower lijn voor mijn haar zou doen. Lees je mee?

De Argan & Safflower lijn bestaat uit vier verschillende producten. De verpakking ziet er vrolijk uit. Het ziet er niet druk uit, en is daardoor lekker simpel. De geur is super lekker! Een combinatie van een frisse en zoete geur.

L’oréal Botanicals Argan & Safflower Shampoo:

De shampoo zit in een grote pomp flacon van 400ml. Dit is redelijk veel shampoo. De shampoo is makkelijk te gebruiken door het pompje. Ik merk dat deze shampoo mijn haar op een milde wijze wast en mijn haar meteen goed verzorgd. Mijn haar voelt direct na het wassen schoon, zacht en gevoed aan.

L’oréal Botanicals Argan & Safflower Conditioner:

De conditioner zit wel in een tube en zit de helft minder in dan de shampoo. 200ml dus. Na het wassen van mijn haar, verdeel ik de conditioner in de lengtes van mijn haar, en laat dit een paar minuutjes intrekken. Daarna was ik mijn haar grondig uit. Ik merk gelijk dat mijn haar nog zachter word en goed gehydrateerd word. Ook de geur vind ik erg fris.

L’oréal Botanicals Argan & Safflower Masker:

In combinatie met de shampoo en conditioner is dit masker een perfecte toevoeging op mijn routine. Het verzorgd mijn haar net even wat extra en geeft mijn haar een fijne boost. Ideaal om jezelf en je haar te pamperen. Het masker laat ik zo’n 10 tot 20 minuutjes inwerken. En spoel het daarna goed uit. Mijn haar voelt erg gezond aan en zo ziet het er ook uit als mijn haar weer droog is.

L’oréal Botanicals Argan & Safflower Créme:

De haar créme vind ik het minst fijne product uit deze lijn. Je gebruikt deze créme na het wassen van je haar voor extra verzorging. Ik vind de geur erg lekker, de crème heeft dezelfde geur als de andere producten uit deze lijn. Ik breng de créme altijd aan op vochtig haar, en ik merk tijdens het aanbrengen al dat de créme erg plakkerig aanvoelt. Mijn haar voelt gewoon niet fijn aan en het valt niet mooi. Ik ben over het algemeen sowieso geen fan van crémes. Daarom gebruik ik veel liever een olie voor in mijn haar.

Ik vind de producten van L’oréal Botanicals Argan & Safflower erg fijn om te gebruiken. Ze ruiken lekker, de verpakking is erg handig in gebruik, en ik doe redelijk lang met deze producten. Ik zou de producten zeker nog eens kopen. behalve de haar créme, ik gebruik liever een olie om mijn haar nog extra te verzorgen en te beschermen.

 

1 reactie

  1. Vind deze lijn super!!! Ik vind het alleen jammer dat de creme niet meer verkrijgbaar zijn in de winkel. Hij werkt bij mij super goed. Gebruik hem elke dag en na het douchen in combinatie met olie hierdoor valt mijn haar goed en hoef ik het niet te fohnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.