Review: L’Oréal Paris Elvive | Extraordinary clay

L'Oréal Paris Extraordinary clay

L’Oréal kwam afgelopen zomer met een shampoo en conditioner waar klei in zit. En ik hoor je al denken… Klei? Juist! klei! Ik testte de nieuwe L’Oréal Paris Elvive Extraordinary clay producten.

We kennen allemaal die klei maskertje wel voor je gezicht. Die zijn heel goed voor de vette huid. Dit is eigenlijk precies hetzelfde maar dan voor je haar! L’oréal heeft hiervoor 3 typen fijne klei gebuikt. Deze producten beloven dat je haar 72 uur luchtig en fris blijft. Je zou met deze producten je haar detoxen. Ook geven de producten een goede hydratatie. Laten we maar een kijken of dat echt zo is.

img_1031

KAOLINIET: Kaoliniet is een lichte, witte klei die bekend staat om zijn sterke absorberende kracht. 1 gram kaoliniet heeft het vermogen om een oppervlakte van 20m² te absorberen. Deze witte klei verfrist en revitaliseert het haar.

MONTMORILLONIETMontmorilloniet heeft een zachte, waterabsorberende textuur. 1 gram kan een oppervlakte tot 800m² absorberen. Deze blauwe klei hydrateert tot in de punten.

ARGILE: Argileklei zijn kleine glibberige microscopische balletjes met een sterke reinigende werking en water absorberende werking. Deze groene klei reinigt de wortels intensief. – L’oréal

L’oréal Elvive Extraordinaire clay Shampoo

img_1033

Ten eerste ruikt de L’Oréal Paris Extraordinary clay shampoo echt heel lekker. En ja… Het ruikt een beetje als de klei maskertjes voor de huid. De shampoo zelf is wit en schuimt heel goed. Er zitten geen korreltjes klei in of zo. Nee de shampoo voelt net zoals alle andere shampoos aan. Als ik mijn haar weer uitspoel, dan voelt het schoon aan maar niet zo schoon dat het droog is. Want dat kan wel eens gebeuren met shampoos.

L’Oréal Elvive Extraodinary clay conditioner

img_1032

De L’Oréal Paris Extraordinary clay conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo en is ook wit van kleur. Deze conditioner maakt mijn haar super glad, zacht en doorkambaar!

L’oréal Elvive Extraordinary clay droog shampooimg_1034

Ook komt L’oréal met een droogshampoo. De droogshampoo ruikt ook zoals de andere producten. Echt heel lekker. Als je de droog shampoo gebruikt is ie best koud dus schrik daar niet van. Hij laat geen witte strepen achter ondanks dat ik zwart haar heb. Ook blijven er geen sporen achter in mijn haar borstel. Het gekke is dat mijn haar vet blijf? Ook geeft hij geen volume. Dat valt best tegen want tja, het is wel belangrijk dat een droog shampoo zijn werk doet. En dat doet hij helaas niet…
img_1035

Ik vind de shampoo en conditioner van L’Oréal Paris Extraordinary clay erg fijn. Hij maakt mijn haar super glad en wat een glans! Dit is toch echt wel mijn favoriete shampoo van de drogist! Vooral de glans is erg fijn. De droog shampoo werkt helaas niet. Ik merk niet dat ie mijn haar reinigt. Mijn haar blijft gewoon vet. Helaas is het niet zo dat deze producten je haar langer frist houden. Na 1 a 2 dagen is mijn haar al weer vet. Maar verder zijn het prima producten.

Ik zou zeggen… Happy #HairDetox


L’oréal Elvive extraordinary clay shampoo: €4,49

L’oréal Elvive extraordinary clay conditioner: €4,49

L’oréal Elvive extraordinary clay droog shampoo: €5,99

Al deze producten zijn te koop bij de drogist.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.