Review: L’oréal Paris Elvive Extraordinary oil – Haar

In de winter vind ik het fijn om producten te gebruiken met olie erin. Zowel voor het haar als voor het lichaam of gezicht.

Ik probeerde de producten van L’oréal Paris elvive extraordinary oil. Deze producten bevatten zes oliën van kostbare bloemen. Dan zou je denken dat het voedende producten zijn. Toch?

L’oréal elvive extraordinary oil shampoo:

Laten we beginnen bij de shampoo: De fles ziet er best leuk uit. Het doet me gelijk denken aan olie, vanwege de kleur denk ik. Er zit 250ml in een fles. Hij ruikt best sterk en zwaar. Ik vind het echt heel lekker ruiken, maar ik kan me wel voorstellen dat een ander het niet zo lekker vind. Je moet er maar van houden. Ik merkte dat mijn haar tijdens het wassen gevoed werd. Het schuimde goed maar werd niet meer droog of zo. Het voelde ook gelijk zacht aan. En dat zonder de conditioner!

L’oréal elvive extraordinary oil conditioner:

De fles van de conditioner ziet er hetzelfde uit als de andere producten. Hij heeft een beetje dezelfde geur, maar dan veel zachter en zoeter. In een fles zit 200ml. De substantie is best dik waardoor ik het gevoel krijg dat ie goed kan voeden. Het maakt mijn haar al direct super zacht en glanzend!

L’oréal elvive extraordinary oil Haar masker:

Het haar masker kende ik al. Ik kon me nog herinneren dat ik deze heel fijn vond. En nog steeds! Hij ruikt weer wat sterker dan de andere producten en qua substatie is ie iets dikker dan de conditioner. Er zit 300ml in een pot. Je hoeft hem maar 3 minuten in te laten werken maar mij kennende word dat 20 minuten. Ik heb dan het idee dat het beter werkt. Als mijn haar is opgedroogd, is het super zacht, glanzend en ziet het er weer gezond uit. Dit is echt een heel fijn masker voor de winter of als je droog haar hebt.

L’oréal elvive extraordinary oil haar olie:

En tot slot de olie natuurlijk! Ik vind het heel fijn dat dit in een olie vorm is en niet in een spray. Een spray vind ik fijn in de zomer, maar zoiets als dit vind ik echt een must in de winter. Het is een doorzichtige glazen flacon. Er zit 100ml in, maar omdat het olie is, doe je er echt heel lang mee. De olie heeft ook weer dezelfde geur als alle andere producten, maar dan echt veel minder zwaar. Je ruikt het bijna niet. Wat gelijk opvalt is dat mijn haar er niet snel vet van word. Ik ben iemand die vaak al snel te veel pakt waardoor mijn haar er dan weer vet uitziet. Maar met deze olie heb ik dat gelukkig niet.

Alle producten vind ik erg fijn. Het is erg geschikt voor droog haar. Ook al heb ik geen droog haar, vind ik het erg fijn om dit soort producten te gebruiken in de winter. Het haar masker kende ik al, maar ik blijf hem fijn vinden. Ook de olie bevalt me erg goed. de shampoo en conditioner zijn nu op, maar het masker en olie heb ik nog over. Deze blijf ik ook gewoon gebruiken en waarschijnlijk opnieuw aanschaffen. 🙂

Welke producten gebruik jij voor je haar in de winter?


L’oréal elvive extraordinary oil shampoo: €4,39

L’oréal elvive extraordinary oil conditioner: €4,69

L’oréal elvive extraordinary oil haar masker: €7,49

L’oréal elvive extraordinary oil haar olie: €10,15

Deze producten zijn te koop bij de drogist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.