Review: L’Oreal Paris | Extraordinary Oil gezichts olie

L'Oreal Paris Extraordinary Oil

De Extraordinary Oil van L’Oreal Paris Dringt diep door in de huid waardoor je huid weer soepel, stralend en veerkrachtiger wordt.

De olie word verkocht in stevig doosje. De olie zit in een glazen flesje en is makkelijk te doseren met en pipetje dat aan de dop zit. Ze verpakking vind ik er chique en simpel uitzien.

L’oreal Paris Extraordinary oil bevat acht essentiële oliën. Namelijk lavendelolie, rozemarijnolie, geraniumolie, sinaasappelolie, rozenolie, majoraanolie, kamilleolie en lavandinolie. Deze olie is geschikt voor ieder huidtype. Je gebruikt de olie ‘s ochtends en/of ‘s avonds. Je kunt alleen de olie aanbrengen op je gezicht, maar je kunt de olie ook aanbrengen met je dag of nacht crème.

In een flacon zit 30ml in, je hebt maar drie druppeltjes nodig dus het gaat vrij lang mee. Door het pipetje in de flacon kun je de juiste dosering toepassen. De flacon heeft een luxe uitstraling. De olie heeft een rustgevende geur. Hij trekt snel in maar het blijft een olie, hij is goed geschrikt voor gebruik in de winter. Deze olie gebruik in onder m’n nachtcréme. Ik merk dat mijn huid de volgende ochtend gehydrateerd en soepeler is. Ik ben er heel tevreden over, het geeft mijn huid net die extra boost in de winter. Zeker voor herhaling vatbaar! 🙂


De Extraordinary oil van L’Oréal Paris is te koop bij iedere drogist voor €19,39

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: