Review: Mac Cosmetics | Fluidline Eyeliner Gel

Mac Cosmetics Fluidline Eyeliner

Ik heb altijd problemen gehad met de perfecte eyeliner. Mijn laatste optie was dan ook een gel eyeliner. Omdat ik erg fan ben van mac, heb ik de fluidline aangeschaft om te zien of deze dan wel deed wat ik wilde.

De verpakking ziet er erg basic uit. Oog misschien war saai. Maar toch geeft het mij een luxe gevoel.

IMG_2176

De uiterst zachte gelformule van Fluidline biedt de precisie van een vloeibare liner met een zijdezachte finish. Wordt feilloos en in één handomdraai aangebracht met een kwast. Langhoudend. Maakt geen vlekken. Beschikbaar in een ruime waaier van kleuren en finishes. Kwast is afzonderlijk verkrijgbaar.

Mac fluidline is een eyeliner op gel basis. Hij is verkrijgbaar in achttien verschillende kleuren.  De gel zit in een klein glazen potje met een zwarte dop. Het potje zit in een zwart doosje. In een potje zit 3 gram. Het is belangrijk om de dop heel goed op het potje te draaien, anders droogt hij uit en dat is heel erg zonde.

IMG_2178

De textuur van de Mac Cosmetics Fluidline Eyeliner is heel zacht. Een beetje crème achtig. Hij is heel dekkend en geeft een matte finish. Helaas is hij niet waterproof, maar kan wel wat regendruppeltjes verdragen zonder te vlekken. Hij blijft lekker lang zitten zonder te vervagen of te vlekken. Je hem makkelijk verwijderen met make-up remover. Hij is zuinig in gebruik.

Let wel op dat er geen kwast wordt bij geleverd. Ik gebruik zelf een schuin dun kwastje uit een kwasten pakket. Uiteraard kan je ook gewoon een kwastje bij mac kopen.

Ik ben heel blij dat ik de mac fluidliner aangeschaft heb, ik had nooit verwacht dat ie zo goed zou zijn! Zeker een aanrader.

 


Mac Fluidline Eyeliner is te koop voor €18,50 bij Mac Cosmetics. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.