Review: Mac Cosmetics | Pink Pigeon matte lipstick

Mac Cosmetics Pink Pigeon

Ik ben helemaal verslaafd als het om de lipsticks van Mac Cosmetics gaat. Voor elke gelegenheid moet ik dan ook een passend kleurtje hebben. Mac Cosmetics Pink Pigeon vond ik dan erg passen bij de roze maandag!

Zo was het afgelopen zomer roze maandag op de Tilburgse kermis en moest ik natuurlijk ook een knalroze lipstick hebben. Na lang zoeken ben ik uiteindelijk gegaan voor Mac Cosmetics Pink Pigeon. Omdat ie lekker fel is en de naam vond ik ook wel leuk klinken. 🙂

img_0488
De Mac lipsticks komen altijd in een klein zwart doosje. Waar de kleur en de finish op staat. En uiteraard ook de ingrediënten lijst.

img_0496

De lipstick ziet er een beetje saai uit zo, maar wel classy. Ik word altijd zo blij van mac lipsticks. ♥

img_0501

Tadaaa! Dit is m dan! Een super mooie felle roze kleur. Perfect voor roze maandag toch?

Maar goed, De lipstick is een beetje neon. Met een blauwe ondertoon. Hij lijkt een beetje op Mac Candy Yum Yum maar Pink Pigeon is iets minder fel waardoor hij meer draagbaar is. Pink Pigeon komt uit de matte collectie. Hij is super gepigmenteerd, is makkelijk aan te brengen en blijf de hele dag zitten. Persoonlijk vind ik het fijner om onder een matte lipstick nog een lippenbalsem aan te brengen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Dit is echt een super mooie kleur voor in de lente en zomer.

img_0500

Ook ben ik erg tevreden over de service van Mac Cosmetics. Helaas is er hier geen mac store in de buurt, dus bestel ik altijd via internet. En meestal heb ik binnen 2 dagen de producten binnen.

Ik ben in ieder geval verliefd! ♥


Mac Cosmetics lipsticks zijn te koop bij de Mac store of op internet voor: € 19,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.