Review: Nashi argan olie.

Argan olie is afkomstig van de arganboom die alleen te vinden is in het zuidwesten van Marokko.

IMG_2513

Ik gebruik al meer dan een jaar de argan olie van Nashi. Deze beloofd de vochtigheidsgraad te herstellen, glans te geven aan beschadigd haar, maakt het haar zacht, ontklit het haar, hersteld beschadigd haar en is UV beschermend. Laten we kijken of dit misschien het wonder product zou kunnen zijn…FullSizeRender-28

De olie zit in een simpele glazen flesje. Er zit 100ml in. Klinkt weinig maar geloof mij, je doet er super lang mee! De olie ruikt heel lekker, een beetje een olie geur. Je kan kiezen of je een flesje wilt met een draaidop of een met een pompje. Ik heb die met een pompje omdat ik dat makkelijker vindt aanbrengen. Nadat je je haar gewassen hebt doe je een paar pompjes door je haar heen en daarna uitborstelen. Je kan het ook op droog haar aanbrengen. Nadat ik het in mijn haar heb aangebracht is mijn haar gelijk al heerlijk zacht!  Ook glanst het mooi en ziet het er gezond uit en is het makkelijker doorkam baar. Het gekke van deze olie is, is dat het je haar totaal niet vet maakt! Ik heb het idee dat na mate ik het meer gebruik mijn haar ook echt gezonder wordt. 🙂

Dit is voor mij een wonder product, zeker een aanrader! 😉


Nashi argan haar olie is te koop bij de kapper of online te bestellen voor: € 26,50

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: