Review: Nicki Minaj | Pink Friday Parfum

We kennen allemaal de Amerikaanse rapster Nicki Minaj wel. In 2012 bracht ze haar eerste parfum uit: Pink Friday, genoemd naar haar eerste album die in 2010 uitkwam. Nicki Minaj staat bekend om haar gekke outfits en pruiken. Daardoor is ze toch echt wel een stijl icoon. Ook haar parfum flacon laat dat weer zien.

img_1145

Je ziet het al…. Ik vond dit parfum zo lekker ruiken dat ik er daarna weer een besteld heb. 🙂 Maar zoals ik al zei, is dit echt iets voor Nicki. De doos ziet er super mooi uit! Veel roze en goud. Ook een beetje Barbie achtig. Ook de andere kant ziet er heel mooi uit.

img_1146

Op de andere kant zie je een foto van Nicki Minaj zelf. Ze ziet er precies hetzelfde uit als de flacon. Echt super leuk gedaan!

De Ingrediënten:

img_1148

Maar natuurlijk gaat het om de inhoud van het product. Het kan er wel mooi uitzien, maar het moet natuurlijk ook lekker ruiken. Dat is meestal met parfum wel handig.

img_1150

De flacons vind ik het leukste. Het is eigenlijk een mini variant van Nicki. Ik vind het zo bijzonder. Ik heb nog nooit zo’n parfum flesje gezien. De parfum is gemaakt in samenwerking met Elizabeth Arden.

Pink Friday is een viering van mijn leven op dit moment, het is een weerspiegeling van mij, en een uitdrukking van mij als vrouw. Ik weet dat mijn Barbz (dat is hoe ze haar fans noemt) dit parfum kunnen waarderen. – Nicki Minaj.

De geur zelf is een sterke bloemen geur. Met speelse fruitige tonen. Daarnaast zitten er nog roze bloemblaadjes, romig vanille, muskus, houtsoorten, noten van sterfruit, Italiaanse mandarijn, bramen en framboos in.

img_1149

Het is een hele frisse, zoete geur. Dit is echt iets wat je in de lente of zomer draagt. De geur blijft ook echt lang hangen, je zou denken dat het snel vervaagd, maar dat is echt niet zo. Ik kan er niet meer vanaf blijven. Ik vind het jammer dat het niet te koop is bij Douglas of Ici Paris. Want het is toch echt wel een top geur! Wel is ie te bestellen via andere Nederlandse sites zoals bol.com. je kan kiezen tussen: 30ml, 50ml en 100ml. De prijzen verschillen, maar het is redelijk goedkoop. volgens mij was de 30ml voor €20,- of zo. Wel zo fijn om even uit te proberen. Nicki Minaj heeft ondertussen meerdere parfums uitgebracht. Ik heb die zelf nog niet gehad, maar ik denk wel dat dat ook wel top parfums zijn!

img_1147

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: