Review: Nivea | Essentials Herstellende Nachtcreme

Nivea Essentials Herstellende Nachtcreme

Ook ‘s nachts heeft de droge/gevoelige huid optimale voeding en bescherming nodig tegen factoren van buitenaf. NIVEA Essentials Rijke Herstellende Nachtcrème geeft de huid de ondersteuning die het nodig heeft om te herstellen van de dag en maakt de huid fris en soepel voor de volgende dag. – Nivea

 

Ik was op zoek naar een nacht crème die mijn huid intensief kon hydrateren. Mijn huid werd een beetje droger door de warme lucht van buiten. Ik gebruikte eigenlijk nooit gezichtsverzorging van Nivea, dus werd het tijd om daar eens mee te beginnen.

Nivea essentials herstellende nacht crème beloofd de huid intensief te hydrateren, en om s’ochtends met een ontspannend en fris gevoel wakker te worden. Door de formule met provitamine B5 ondersteunt hij het huidige herstel proces de hele nacht door. De crème bevat onderanderen vitamine E, amandel olie en hydra IQ.

IMG_0534

De creme zit in een donkerblauw potje, en dat potje zit weer in een donkerblauw doosje. Een kleur die we wel gewend zijn van Nivea. Op het doosje staat duidelijk alles aangegeven. Er zit best weinig crème in het potje vergeleken bij het doosje. 50ml. Ook ruikt hij zoals de vertrouwde Nivea geur. De substantie van de crème is vrij dik en vettig, maar dat is juist heel goed voor de droge huid. De crème is makkelijk aan te brengen. Je kan hem goed uitsmeren. Daarna ruikt hij nog steeds lekker naar Nivea. 🙂

IMG_0535

Ik heb deze crème ongeveer een maand gebruikt. Hij is niet echt geschikt voor mijn huid want ik heb meer een vette huid en dit is voor de droge huid. Daarom had ik wat meer last van een vettig laagje. Verder maakt hij mijn huid heel zacht en gehydrateerd. Op dat gebied komt Nivea hun belofte na met deze crème. Nivea beloofde ook dat je s’ochtends zou wakker worden met een ontspannen frisse huid. Maar daar ben ik het niet zo mee eens. Ik geloof niet echt dat een crème je ontspannen kan maken. En een frisse huid, daar merkte ik ook niet zo veel van. Mijn huid werd wel ontspannen in de zin van onzuiverheden. Dat werd wat rustiger omdat de crème goed verzorgd en hydrateerd.

FullSizeRender 33

Mijn conclusie is, dat ik deze crème goed zijn werk vind doen. Maar vind ik het geen echte aanrader als je net zoals mij een vette huid hebt. Voor een droge huid is deze crème prima te gebruiken. 🙂


De Nivea essentials herstellende nacht crème 50ml is te koop de drogist voor: €7,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: