Review: Nivea | Shower Silk Mousse

Nivea Shower Silk Mousse

Douchen is voor mij mijn belangrijkste beauty routine. Ik vind het belangrijk om mij ’s ochtends even op te frissen. Maar dan heb je wel de juiste producten nodig! Nivea heeft een heerlijke mousse om mee te douchen dat ook gelijk je huid verzorgd. De Nivea Shower Silk Mousse. Kijk je mee?

img_0538

Er zijn drie verschillende varianten. Met ieder zijn eigen geur en ingrediënten. De verpakkingen zien er leuk en fris uit. Zoals we dat gewend zijn van Nivea. Er zit 200ml in een bus, dus je kan er lekker lang mee doen. Als je op de dop drukt, dan komt er meteen een hele dot schuim uit. Wat ook zo handig gedaan is, is dat je op de dop de geur kan ruiken. Zo kan je in de winkel het product al ruiken. Slim!

Nivea Silk Mousse Creme Care:

img_0540

De eerste variant heeft wat rijkere ingrediënten en heeft de zelfde geur als de bekende Nivea crèmes. Ook de zelfde uitstraling door de donker blauwe kleur. Heerlijk zacht en droogt de huid niet uit.

Nivea Silk Mousse Creme Soft:

img_0541

Deze mousse bevat amandelolie, wat natuurlijk heel goed verzorgend is voor de huid. Ook ruikt ie een beetje naar amandelen. De huid wordt goed gehydrateerd door deze mousse!

Nivea Silk Mousse Creme Smooth:

img_0539

En dit is toch echt wel mijn favoriet! In deze bus zit zijde extract waardoor de huid heerlijk zacht aanvoelt. Ook ruikt hij echt heel lekker. Deze haal ik elke keer weer.

Ik vind de Nivea Shower Silk Mousse erg fijn. Ze drogen de huid niet uit, ze verzorgen en hydrateren. Plus een heerlijke geur die lang blijft hangen. Echt een verwen momentje onder de douche!


De Nivea Silk Mousse is te koop bij drogisten voor: €4,99 per stuk.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.