Review: Action | Bubble Sheet Mask

Tegenwoordig verkoopt de action best veel make-up en beauty producten. Ik vind vooral de maskers erg leuk om te testen. Een bubble masker heb ik al vaker bij verschillende merken voorbij zien komen. Ook de action heeft dit in het assortiment. Ik was erg benieuwd of het zou werken.

De verpakking vind ik er mooi uitzien. Niet saai en ook niet te druk. Het is een bubble sheet masker bedoeld om je huid te reinigen. Ik heb nog nooit zo’n masker geprobeerd dus ik ben erg benieuwd.

Het is even een gedoe om het masker uit te vouwen. Er zit meer dan genoeg serum in. Het masker voelt koud aan op mijn huid. als het masker in contact komt met de huid, begint het masker vrijwel direct te schuimen. Laat het masker zeker 10 tot 15 minuten zijn gang gaan. Hoe langer het masker op de huid blijft zitten, hoe meer het gaat schuimen. Ik had niet verwacht dat het zo erg zou gaan schuimen! Als de tijd om is, haal je het sheet masker eraf, masseer je het overgebleven serum in de huid, en was je het daarna af met warm water. Ik vind de gebruiksaanwijzing een beetje onduidelijk. Je moet het overgebleven serum in je gezicht masseren en daarna afspoelen?

Ik vond het een super leuk masker om uit te proberen! Ik merkte inderdaad dat mijn huid wat zachter en schoner aanvoelde na het gebruik van het masker. Maar verder zag en voelde ik weinig verschil. Toch is dit een masker wat is vaker zou kopen. Gewoon omdat ie zo leuk is!


Het Bubble Sheet Mask is te koop bij de Action voor: €0,68

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: