Review: Action | Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt Extract.

De Action heeft tegenwoordig veel meer make-up en beauty producten in het assortiment. Ik kwam dit maskertje tegen die ik graag eens uit wilde proberen.

De verpakking vind ik er leuk en simpel uitzien. Eerlijk gezegd zou je niet zeggen dat dit van de Action af komt. Ik dacht eigenlijk dat dit een peel off masker zou zijn. Maar dit blijkt een Sheet masker te zijn. Wel is dit een reinigend masker.

Ik maak eerst mijn huid goed schoon. Ik haal het masker uit de verpakking en leg het masker op mijn gezicht. Het masker bevat erg veel serum. Ik vind het masker eerlijk gezegd echt niet lekker ruiken. Het masker voelt erg fris en koud aan op mijn huid. Dat voelt eigenlijk best prettig. Het masker laat ik 15-20 minuten intrekken.

Tijdens het gebruik merk ik dat het serum goed in mijn huid trekt. Na 20 minuten haal ik het masker van mijn gezicht af. Er zit nog wat overgebleven serum op mijn gezicht, die masseer ik goed in de huid. Na gebruik voelt mijn huid wel wat zachter en schoner aan. Ook ziet mijn huid er iets helderder uit. Maar het is wel heel erg minimaal. Het was een leuk masker om uit te proberen, maar ik zou het niet nog eens kopen. Ik zou dit masker ook niet aanraden vanwege de minimale werking.


Het Action Facial Sheet Mask is te koop bij Action voor: €0,68

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: