Review: Action | Facial Sheet Mask.

Laatst was ik in de action en natuurlijk kijk ik altijd even bij de beauty producten. Ik zag een paar nieuwe maskertjes in het assortiment en die nam ik natuurlijk mee. Vandaag test ik het Facial Sheet Mask.

De verpakking vind ik er leuk en vrolijk uit zien. Op de achterkant staat informatie en word doormiddel van afbeeldingen uitleg gegeven.

Het masker ruikt lekker fris. Het masker is helemaal doordrenkt met serum. En het  voelt erg koel aan op de huid. Erg lekker voor in de zomer of als je verbrand bent. Maar zelfs nu waneer het koud is buiten, voelt het erg fijn aan.

Na 30 minuten haal ik het masker eraf. Het masker is vrij droog geworden dus al het serum is in mijn huid getrokken. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ook voelt het nog een beetje plakkerig aan.

Ik ben best tevreden over dit masker, maar ik vind het niet echt heel erg speciaal of bijzonder. Dit masker is wel lekker goedkoop dus ik zou het zeker eens proberen!


Het Facial Sheet Mask is te koop bij de Action voor: €0,55

2 Reacties

    1. Dankjewel! Ik probeer zo veel mogelijk af te wisselen tussen low budget en high end merken.
      Jij ook nog een goede jaarwisseling. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: