Review: Action | Hydrogel Lip Mask.

Ook mijn lippen hebben in de winter wat extra verzorging nodig. Ik zag bij de Action dit masker liggen, en was benieuwd of dit echt zou werken. Lees je mee?

De verpakking vind ik er leuk uitzien. Het ziet er vrolijk uit, ergens ook een beetje luxe. Op de achterkant staat wat informatie. Als ik naar de ingrediënten lijst kijk, zie ik niet echt verzorgende ingrediënten bij staan. Wel zie ik castor olie er tussen staan. Helaas onderaan de ingrediënten lijst.

Breng het masker op schone droge lippen aan. Het is onduidelijk welke kant ik op mijn lippen moet plakken. Ik ga er van uit dat het de kant is waar van die ribbeltjes op zitten. Er zit niet zo heel veel serum in het lip masker, ook voelt het serum meer aan als een water. Het masker heeft een lichte frisse geur. Het masker voelt koel aan op mijn lippen. Volgens de verpakking moet ik het masker er 15 tot 20 minuten op laten zitten, ik vind dit best wel lang eigenlijk. Ik merk dat als ik ga liggen, dat het masker er dan het beste op blijft liggen.  Het masker blijft best wel lekker aan voelen, het voelt erg jelly achtig.

Als ik het masker er af haal, zit er nog wel wat serum op mijn lippen, dat masseer ik en klop ik in mijn lippen. Ze voelen een beetje plakkerig aan. Ze zien er nu zacht en gehydrateerd uit. Maar toch voel ik maar weinig verschil. Ook zien en voelen mijn lippen niet groter. Ik vond het erg leuk om het masker te proberen, maar heel veel verandering merk ik niet echt helaas.


Het Hydrogel Lip Maak is te koop bij de Action voor: €0,59

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: