Review: Action | Make-Up Organizer.

Ik was laatst in de Action en zag deze make-up organizer liggen. Normaal zijn make-up organizers best wel prijzig, maar deze was erg goedkoop en zag er nog goed uit ook! Natuurlijk nam ik hem mee.

De make-up organizer ziet er stevig uit. En hij zit goed verpakt.

De make-up organizer heeft twee grotere lades, en vier kleintjes. Er past niet echt heel erg veel in want dan gaat het bakje niet meer open of dicht. De organizer is van hard plastic en zal niet snel kapot gaan, wel moet je hem niet laten vallen want dan denk ik dat ie wel kapot is.

Zoals je op de foto al ziet, heb ik er niet zo heel veel in. Een paar concealers, mascaras, primers, wat kleine oogschaduw palettes, en de onderste la mijn verzameling van labello’s en baby lips. Ik vind het er best leuk en vrolijk uitzien. Ik had het mooier gevonden als je er niet doorheen zou kunnen kijken, maar toch geeft dit wel een vrolijke uitstraling en kan je natuurlijk gelijk zien waar alles ligt. Het is ook nog eens budget proof.


De Make-Up organizer is te koop voor ongeveer €6,- bij de Action.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: