Review: Action | Make-Up Organizer.

Ik was laatst in de Action en zag deze make-up organizer liggen. Normaal zijn make-up organizers best wel prijzig, maar deze was erg goedkoop en zag er nog goed uit ook! Natuurlijk nam ik hem mee.

De make-up organizer ziet er stevig uit. En hij zit goed verpakt.

De make-up organizer heeft twee grotere lades, en vier kleintjes. Er past niet echt heel erg veel in want dan gaat het bakje niet meer open of dicht. De organizer is van hard plastic en zal niet snel kapot gaan, wel moet je hem niet laten vallen want dan denk ik dat ie wel kapot is.

Zoals je op de foto al ziet, heb ik er niet zo heel veel in. Een paar concealers, mascaras, primers, wat kleine oogschaduw palettes, en de onderste la mijn verzameling van labello’s en baby lips. Ik vind het er best leuk en vrolijk uitzien. Ik had het mooier gevonden als je er niet doorheen zou kunnen kijken, maar toch geeft dit wel een vrolijke uitstraling en kan je natuurlijk gelijk zien waar alles ligt. Het is ook nog eens budget proof.


De Make-Up organizer is te koop voor ongeveer €6,- bij de Action.

 

 

2 Reacties

  1. Hey Ilona,

    Een tijdje geleden heb ik deze aangeschaft voor mijn moeder, nu heb ik spijt dat ik er zelf geen heb. Ben in de buurt wezen kijken bij de action maar helaas geen voorraad meer. Wanneer heb jij deze gescoord? En bij welke action ;)?

    Groetjes

    1. Hoi! Dat is balen! Ik denk dat ik die ongeveer 2 jaar geleden gekocht heb in Hoeven. Ik zou eens proberen bij een grote action, die hebben ze wel eens vaker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.