Review: Action | Sheet Mask With Wine & Retinol

Action Mask Wine Retinol

Tegenwoordig heeft de ook de Action make-up en skincare in hun assortiment. Ik hou van gezicht maskertjes ik kwam het Facial Sheet Mask With Wine Extract & Retinol tegen, ik wilde die eens graag proberen.

Het Facial Sheet Mask With Wine Extract & Retinol heeft een leuke vrolijke verpakking. Wel een beetje druk. Op de achter kant staat informatie. Dit masker is een sheet masker. Er zitten wijn extracten in wat goed zou helpen tegen ouderdom van de huid. Het masker heeft een hele lichte frisse geur. Helemaal niet overheersend. Dit masker zou helpen om de voortijdige tekenen van ouderdom te verminderen. Het masker bevat veel serum. Het voelt lekker en koel aan op mijn huid. Ik laat het 30 minuten op mijn huid, ondertussen ga ik lekker liggen.

Als de tijd om is, haal ik het Facial Sheet Mask With Wine Extract & Retinol van m’n huid en masseer ik het overgebleven serum in m’n huid. Mijn gezicht is in het begin een beetje plakkerig, maar na een tijdje voelt m’n gezicht normaal aan. Mijn huid ziet er helder en stralend uit. Ik merk dat mijn huid wel erg vet is en veel glanst. Daarom gebruik ik dit masker het liefste in de avond.

Ik heb verder niet het idee dat het Facial Sheet Mask With Wine Extract & Retinol echt iets gedaan heeft voor mijn huid. Het is wel erg verfrissend en verkoelend. Het zou daarom wel lekker zijn in de zomer. Het is een leuk masker om eens te proberen, maar verwacht er niet al te veel van.


Het Facial Sheet Masker With Wine Extract & Retinol Derivative is te koop bij de Action voor: €0,89

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: