Review: Alvira | Skin Essentials BB Cream. (Action Make-Up)

Foundation is iets wat wij allemaal gebruiken in onze make-up routine. Maar foundation kan best wel duur zijn. Tegenwoordig verkoopt de Action ook make-up. En dus ook foundation. Ik test vandaag de Alvira BB cream.

De verpakking vind ik er leuk en vrolijk uit zien. Het heeft een beetje de looks van Essence en Catrice. De BB cream zit in een tube, en is makkelijk en hygiënisch om aan te brengen. Er zit 50ml in een tube wat een normale hoeveelheid is. Er zit Jojobaolie, Aloë Vera en Vitamine E in de BB cream. Ook zit er SPF 15 in deze BB cream! De BB cream is heel erg vloeibaar, dus je moet wel even uit kijken dat je niet te veel product pakt. De BB cream ruikt heel erg fris. Ik breng de Bb cream aan met een make-up sponsje.

Ik vind de BB cream lastig om aan te brengen. Het is een beetje plakkerig. Als ik het eenmaal heb aangebracht, plakt het niet meer. Het is echt heel erg dekkend voor een BB cream, ik zou eerder denken dat het een foundation is. De BB cream is erg mooi en egaal. Ik had de kleur medium, en deze is toch wel een beetje te donker voor mij, ook is ie een heel klein beetje aan de oranje kant. De BB cream matteert mijn huid. Dus een poeder heb ik niet nodig.

Ik vind deze BB cream van de Action toch wel erg fijn! Hij dekt enorm goed. Hij matteert mijn huid en alles ziet er egaal uit. Jammer dat deze BB cream eigenlijk te donker voor mij is, dus ik ga maar weer eens naar de Action voor een lichtere kleur. Haha!


De BB cream van Alvira is te koop bij de Action voor: €2,49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.