Review: Andrélon | Aloë Vera Repair

Een tijdje geleden lanceerde Andélon een nieuwe lijn voor het haar. Aloë Vera Repair. Een rijke voeding voor droog of beschadigd haar. Door de zomer, het verven en hete styling tools te gebruiken is mijn haar best wel beschadigt… Tijd voor het verzorgen van mijn haar!

De verpakking vind ik er leuk, en fris uitzien. Lekker vertrouwd en zonder te veel poespas. In deze lijn zitten vooral aloë vera en avocado, dat je haar intensief zal voeden en hydrateren. Laten we de producten een voor een bekijken.

Andrélon Aloë Vera Repair Shampoo:

De shampoo ruikt erg lekker fris, en een klein beetje zoet. Hij wast mijn haar zacht en mild. Mijn haar word schoon maar voelt ook gelijk wat zachter aan.

Andrélon Aloë Vera Repair conditioner:

Ook de conditioner ruikt net zo lekker als de shampoo. Na het wassen van mijn haar breng ik de conditioner aan in de lengtes van mijn haar. Ik laat het twee minuutjes inwerken en spoel mijn haar daarna goed uit. Mijn haar voelt direct zachter aan en is makkelijk doorkam baar.

Andrélon Aloë Vera Repair Masker:

Ongeveer 1 a 2x per week gebruik ik een masker in mijn haar om het nog iets extra te verzorgen. Dit maskertje ruikt hetzelfde zoals de shampoo en de conditioner van deze lijn. De substantie is wat vloeibaarder dan de conditioner. Ook het masker breng ik alleen aan op de lengtes van mijn haar. Het masker laat ik ongeveer 20 minuten intrekken. Na het gebruik van het masker, voelt mijn haar nog zachter aan en ziet het er gezond en glanzend uit.

Ik ben erg tevreden over deze lijn van Andrélon. De shampoo is erg mild voor mijn haar. En het maskertje en de conditioner verzorgen mijn haar erg goed. Mijn haar is verzorgd, ziet er gezonder uit en het valt erg mooi en luchtig. Zeker een aanrader!


De Andrélon Aloë Vera Repair lijn is te koop bij de kruidvat voor: 

Andrélon Aloë vera repair shampoo: €4,99

Andrélon Aloë vera repair conditioner: €4,99

Andrélon Aloë vera repair haarmasker: €4,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.