Review: Andrélon | Amandel Shine.

Een tijdje geleden lanceerde Andélon een nieuwe lijn voor het haar. Amandel Shine. Deze producten beloven je doffe lokken te laten shinen! Nu met een warme zomer achter de rug, en de koude dagen in aantocht, kan mijn haar dit zeker gebruiken!

Andrélon Amandel Shine Shampoo:

Ten eerste ruikt de shampoo heel erg lekker! Erg zoet en fris! Ik ben er gelijk helemaal fan van. De shampoo alleen al, maakt mijn haar zacht, de shampoo wast mijn haar op een wilde wijze. Mijn haar voelt schoon, maar ook erg zacht aan.

Andrélon Amandel Shine Conditioner:

De conditioner van Andrélon Amandel Shine ruikt precies zoals de shampoo. De conditioner breng ik voornamelijk aan in de lengtes van mijn haar en ik laat het eventjes intrekken. Na het uitspoelen voelt mijn haar super zacht aan. Ook als mijn haar weer droog is, voelt mijn haar super zacht aan! Ook ruikt mijn haar erg lekker, deze geur blijf je echt wel een tijdje ruiken, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind. 🙂

Andrélon Amandel Shine Anti-Klit Spray:

De anti-klit spray helpt je haar te ontwarren en een mooie glans te geven. Ik spray de spray in mijn haar als het nog vochtig is, als ik net uit de douche kom. Na een paar keer sprayen, verdeel ik het product met mijn handen door mijn haar. Het ruikt ook weer zo lekker! Het helpt echt goed om mijn haar goed uit te borstelen.

Na gebruik van alle producten, moet ik zeggen dat mijn haar er iets minder dof uitziet, een mooie gezonde glans heeft, en het ongelooflijk zacht aanvoelt. Vooral ruikt mijn haar erg lekker. De geur blijft erg lang hangen en dit vind ik erg fijn. Zo heb ik langer dat frisse gevoel. Deze lijn van Andrélon is zeker het proberen waard!


De Andrélon Amandel Shine lijn is te koop bij de kruidvat voor:

Andrélon Amandel Shine Shampoo: €4,79

Andrélon Amandel Shine Conditioner: €4,79

Andrélon Amandel Shine Anti-Klit Spray: €4,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: