Review: Andrélon | Biotin Strength.

Een tijdje geleden bracht Andrélon een nieuwe lijn haar producten uit. Producten die ervoor zouden moeten zorgen dat je haar sterker zou worden. Ik wilde dat graag eens uittesten!

Andrélon Biotin Strength Shampoo:

De shampoo ruikt erg lekker. De shampoo reinigt mijn haar, en zou er voor moeten zorgen dat mijn haar sterker word. De substantie is erg dik. De shampoo reinigt op milde wijze mijn haar. Ook voelt mijn haar direct verzorgd aan.

Andrélon Biotin Strength Conditioner:

De conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo. De substantie is erg dun en vloeibaar. Hierdoor is het makkelijker om te verdelen over mijn haar. Na gebruik voelt mijn haar zacht en verzorgd aan. Ook ziet het er gezond uit.

Andrélon Biotin Strength Haarmasker:

Een haar masker vind ik altijd fijn om te gebruiken! Het haar masker ruikt hetzelfde als de shampoo en conditioner. De substantie is wat dikker dan de conditioner. Ik laat het masker 5 minuutjes intrekken. Na het uitspoelen en drogen is mijn haar zacht, glanzend, en ziet en voelt het gezond aan.

Andrélon Biotin Strength Créme:

Dit is een créme in een pompje. De créme ruikt erg lekker, hetzelfde zoals de andere producten. De substantie is erg dun. Deze créme kan je gebruiken op droog haar, of op nat haar. Ik heb het alleen op nat haar gebruikt. Mijn haar werd in het begin een beetje stug en hard, maar waneer het opdroogt is dat verdwenen. Mijn haar is zacht en doorkam baar.

Ik vond de producten niet erg bijzonder. Het maakte mijn haar wel zacht en verzorgde het goed, maar ik merkte niks speciaals. Het is ook niet zo dat mijn haar echt sterker werd, of dat mijn haar uitval minder werd. Ik geloof daar eerlijk gezegd ook niet zo in.


Andrélon Biotin Strength Shampoo: €4,59

Andrélon Biotin Strength conditioner: €4,59

Andrélon Biotin Strength Haarmasker: €4,99

Andrélon Biotin Strength Créme: €4,59

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: