Review: Andrélon | Pink Take Care Shampoo & Conditioner.

Sind kort heeft Andrélon nieuwe producten toegevoegd in hun assortiment. De Andrélon Pink Take Care shampoo & conditioner. De shampoo reinigt en verzorgd je haar! De conditioner voed je haar intensief! Dit klinkt wel als de ideale haar producten! Lees snel mee om te kijken wat ik er van vind.

Andrélon Pink Take Care Shampoo:

De shampoo zit in een roze fles (250ml). Het ziet er vrolijk en feestelijk uit. De shampoo ruikt heerlijk naar bloemen. De shampoo maakt mijn haar schoon op een milde wijze. In de shampoo zitten er ingrediënten in als jojoba olie en argan olie die erg verzorgend zijn voor je haar. Verder heb ik niet zo heel veel te zeggen over deze shampoo. Het is gewoon een fijne shampoo die zijn werk goed doet.

Andrélon Pink Take Care Conditioner:

De conditioner zit in een witte fles (250ml). Ook de conditioner ziet er vrolijk en feestelijk uit. Hij heeft dezelfde geur als de shampoo. De conditioner maakt mijn haar super zacht en beter door kam baar. Ook heb ik niet zo veel op te merken over de conditioner.

De shampoo en conditioner zijn opzicht wel fijne producten. Ze doen goed hun werk. Ze maken mijn haar schoon, zacht en verzorgt het een beetje. Ik vind het niet een van de beste haar producten die ik heb gehad, maar ze zijn zeker niet slecht!


De Andrélon Pink Take Care shampoo (€3,99) en conditioner (€3,99) zijn te koop bij de kruidvat.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.