Review: Andrélon Skin | Doucheschuim Ochtend Boost.

We kennen allemaal het merk Andrélon wel. Andrélon is best bekend wat betreft haar verzorging. Maar een paar maanden geleden kwam Andrélon met wat nieuws. Namelijk doucheschuim voor je lichaam. Dit vond ik een super leuk idee en wilde het graag eens proberen. Kijk je mee?

De verpakkingen vind ik er leuk uit zien. Lekker vrolijk voor in de badkamer. Er zijn drie verschillende varianten:

Andrélon skin doucheschuim ochtend boost mango & mandarijn:

Deze doucheschuim ruikt erg fris. De mandarijn is hier erg in terug te vinden. De mango blijft op de achtergrond. De schuim is lekker zacht maar wel erg stevig. Na het douchen, ruikt de badkamer heerlijk naar mandarijnen. Mijn huid word niet droog van deze doucheschuim. Ik wil ook niet zeggen dat mijn huid na het douchen gehydrateerd is.

Andrélon Skin Doucheschuim Ochtend Boost Bloedsinaasappel & Gember:

Deze variant met bloedsinaasappel en gember, ruik een stuk frisser. Van deze geur word ik meteen wakker als ik ’s ochtend onder de douche sta. De substantie is hetzelfde als de vorige variant. Ook deze droogt de huid niet uit.

Andrélon Skin Ochtend Boost Appelbloesem & Cranberry:

Ik denk dat de appelbloesem en cranberry mijn favoriet is! Deze combinatie ruikt lekker zoet. Heelijk! Ook is de substantie weer lekker zacht en toch stevig. Na het douchen ruik ik nog steeds naar deze overheerlijke geur!

De informatie die op de achterkant van de verpakking staat:

Ik vind dat Andrélon een paar mooie producten op de markt heeft gebracht. Alle drie zijn ze fijn om te gebruiken. Ze drogen de huid niet uit. Ik voel mij lekker fris. Het schuim is zacht, maar tegelijkertijd erg stevig. En de geuren ruiken zo lekker! Well done Andrélon!


De Andrélon doucheschuim ochtend boost is te koop bij de drogist voor: €5,99 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.