Review: Andrélon | Winter Care Shampoo & Conditioner Limited Edition.

Ik stond in de Etos, en mijn oog viel op de nieuwe limited shampoo en conditioner van Andrélon. Ik zou mezelf niet zijn als ik deze niet zou meenemen. Dus ja, ik nam de producten mee om te proberen. haha! Lees je mee?

De verpakking van de Andrélon Winter Care is precies hetzelfde als alle andere verpakkingen van Andrélon. In beide flessen zit 300ml. Dit keer is het een limited edition dus zijn deze twee producten alleen nu in de winter verkrijgbaar.

Andrélon Winter Care Shampoo:

De shampoo ruikt erg lekker. Wat mij meteen opvalt aan de shampoo is dat de structuur erg zacht is. De substantie is erg olie achtig. Tijdens het wassen van m’n haar, voel ik dat mijn haar meteen zacht is en dat er veel olie in de shampoo zit. Mijn haar voelt lekker luchtig en niet droog. Mijn haar glanst en ziet er weer gezond uit.

Andrélon Winter Care Conditioner:

De conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo. De substantie is iets vloeibaarder dan normaal gesproken. De conditioner verdeel ik goed in de punten van mijn haar en laat het enkele minuten intrekken. Na dat ik de conditioner heb uitgewassen, is mijn haar nog zachter. Als mijn haar eenmaal is opgedroogd is mijn haar nog steeds super zacht en ziet het erg gezond en glanzend uit.

Ik ben erg tevreden over de Andrélon Winter Care producten. Ik merk echt veel verschil. Ik kan echt voelen dat er veel olie in de shampoo en conditioner zit en dat daar door mijn haar echt een stuk verzorgend aan voelt.


De Andrélon Winter Care Shampoo en Conditioner is tijdelijk te koop bij de Etos voor:

Andrélon Winter Care Shampoo: €4,99

Andrélon Winter Care Conditioner: €4,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: