Review: Annemarie Börlind | Hand Balsem

Als ik naar de schoonheidsspecialiste ga, dan vind ik het altijd leuk om tussen alle producten te kijken. Ik zag deze hand balsem staan en wilde deze gelijk proberen. Vandaag schrijf ik er een review over.

De verpakking vind ik er simpel en saai uitzien. Het lijkt een beetje op een zalf van de huis arts. Er zit 50ml in een tube. De balsem is best vloeibaar. Bij een balsem denk ik toch aan een dikkere substantie. De balsem heeft niet echt een geur. Het ruikt een klein beetje naar een dokterszalf.

De balsem is makkelijk om uit te smeren. Ook trekt de balsem erg snel in. Ik heb helemaal geen last van vette vingers. Mijn handen voelen direct zachter aan.

Ik gebruik vaak een handcréme alleen voordat ik ga slapen. Zodat de créme de hele nacht goed kan intrekken. De volgende ochtend merk ik dat ik hele zachte handen heb, ze voelen gevoed en gehydrateerd aan. Toch vind ik een créme met een dikkere substantie fijner omdat ik het idee heb dat deze iets te licht is. Hij is erg prettig om te gebruiken voor overdag want hij is niet vet of plakkerig, maar trekt juist snel in.


De hand balsem van Annemarie Börlind is te koop bij de schoonheidsspecialiste of online voor: €6,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.