Review: Annemarie Börlind | Lippenbalsem.

Lippenbalsem, ik ben erg verslaafd aan. Als ik geen make-up draag, gebruik ik graag een lippenbalsem om mijn lippen goed te verzorgen. Ik gebruik nu al een tijdje de lippenbalsem van Annemarie Börlind. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

De verpakking is erg simpel, maar toch lekker chic. De lippenbalsem zit een doosje. Op de achterkant staat de volgende informatie:

De lippen balsem zit een een huls. Hetzelfde als Labello. De lippenbalsem vind ik een beetje zoetig ruiken, naar honing of zo. De lippenbalsem is erg makkelijk om aan te brengen. De structuur is erg zacht. Als ik de lippenbalsem heb aangebracht, zien mijn lippen er gelijk gezonder uit. Mijn lippen zien er iets glanzender uit. Niet alsof ik lipgloss op heb, maar gewoon een gezonde glow. Ook is de kleur van mijn lippen iets helderder. De lippenbalsem voelt niet plakkerig aan. Maar lekker zacht. Het voelt gewoon hetzelfde als labello.

In deze lippenbaslem van Annemarie Borlind, zit onder andere shea butter en castor olie wat erg hydraterende en verzorgende ingrediënten zijn. Deze lippenbalsem is biologisch en dus vegan.

Mijn lippen voelen direct zacht aan. Maar ook na een tijdje deze lippenbalsem te hebben gebruikt, voelen mijn lippen gevoed en gehydrateerd aan. Het is ook erg fijn om te gebruiken in de winter voor extra bescherming.


Annemarie Börlind lippenbalsem is online te koop voor: €6,95

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.