Review: Argan Oil | Foot Treatment Pack.

Voet verzorging is erg belangrijk. Ook in de winter wanneer de huid droger word. Ik testte vandaag het argan oil foot treatment.

Het zakje waar de packs in zitten vind ik er leuk uitzien. Ook staat er genoeg informatie op de achterkant. 1 pack kan je ook maar 1x gebruiken.

Met de Argan oil Foot Treatment Pack behandel je vermoeide, pijnlijke en/of beschadigde voeten. Dit is eigenlijk een soort masker voor je voeten. Het masker heeft een intens verzorgende werking. Dit product bevat net als de andere producten van het merk Argan Oil onder meer argan olie. Dit zal diep in de huid doordringen en er voor zorgen dat de huid die beschadigd is snel zal herstellen. Ook kloven en gespleten hielen zullen worden gerepareerd.

Het voeten masker ruikt heel erg fris. Het zijn van die plastic sokjes. Zorg dat je voeten gewassen zijn en goed droog zijn. Als ik de sokjes aan doe, voelt dat erg koud en fris aan. Ik voel dat er serum/olie in de sokjes zitten, maar niet overdreven veel. Nu laat je ze 20 minuten aan, zodat het serum/olie goed kan intrekken.

Na 20 minuten verwijder ik de sokjes. Al het overgebleven serum/olie masseer ik in de huid. Mijn voeten voelen direct zacht en gehydrateerd aan. Ik denk niet dat de foot treatment kloven zal gaan genezen, ik denk dat je daar net wat meer verzorging voor nodig hebt, wel zorgt het masker voor een gevoede en gehydrateerd huid.

Ik vind het masker fijn om te gebruiken. Het masker maakt de huid zacht, gevoed en gehydrateerd. Ik zou het zeker aanraden. 🙂


De Foot Treatment van Argan Oil is online te koop voor ongeveer: €2,90

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: